Goed product

Goed product alleen jammer dat de levering zo onduidelijk was. Eindstand duurde het iets langer maar heb wel precies wat ik wou.

Heel voordelig en een goede aankoop.

Air frater voor heel redelijke prijs. Apparaat met veel mogelijkheden.

Op tijd geleverd en mooie planten

De planten zien er goed uit, goed verpakt en op tijd geleverd

Snelle levering, goede kwaliteitsproducten voor een mooie prijs.

vlug en voldoet volledig aan mijn verwachting

Gewoon perfect !

snel en product voldoet erg goed

Zeer klantvriendelijk

Product was beschadigd en heb ik de klantenservice gebeld en heb ik de volgende dag gelijk een nieuwe product ontvangen. Zeer snelle reactie en vriendelijk

Bezorgprobleem super opgelost

De bestelling zou zelfs 3 dagen eerder komen, wij blij. Maar toen ging het mis bij de bezorger. Na contact kon bezorger niet meer thuis bezorgen maar alleen op ophaalpunt? Na nieuw contact met DealDonkey direct geregeld en volgende dag in huis. Topservice dus.

Mijn pakketje was vermist, vriendelijk geholpen door de servicedesk en uiteindelijk toch mijn bestelde theedoos gekregen. Heel blij, goede prijs en precies wat ik zocht.

Helemaal top

Snelle levering goede prijs kwaliteit

Zoals verhoopt, licht en efficiënt.

Snelle levering en werkt goed

Zeer goede ervaring

Goede service van donkey , direct een nieuwe bestelling na een vergissing van Bpost .

1e bestelling en uitstekend

besteld snel bezorgd en voor die prijs een uitstekend product.

topper in deze on-line wereld

prima goederen, en geheel volgens afspraak geleverd,

Goed product wat ik heb gehad

Goed product

Geweldig bedrijf

Top service goede kwaliteit

Toppy

Goede service vind ik heel belangrijk.

Doet zijn werk zoals wordt aan bevolen

Er was iets misgegaan met de levering ze hebben mij snel en fantastisch geholpen. SUPER!!!

Super blij

Super snelle levering keuring netjes verzorgd de producten een bolderkar super goed erg blij mee

Bestelling vlot geleverd

Leverantie op een Waddeneiland, lekker vlot.

snel en mooi

snel bezorgd, goede communicatie, en een mooi product

Prima Service

Ik had een kraankop besteld die heel snel geleverd is maar helaas wat die kapot. Gemaild en de volgende dag nieuwe ontvangen. Ook die was helaas kapot. Weer gemaild en kreeg mail terug met de keuze of geld teug of toch nog een nieuwe levering. Spreekwoord 3x is scheepsrecht dus gemaild nog 1x nieuwe geleverd te krijgen. Volgende dag geleverd en werkt nu prima. Klantenservice dus zeer goed

Goed snel en redelijke prijzen

Wordt altijd weer blij van iedere bestelling

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!