Fijne aankoop

Ik heb met veel plezier mijn bestelling ontvangen , de levering was zoals altijd verzorgd en mijn aangekocht product was zoals ik het had verwacht en voor een scherpe prijs. Zeer goede en betrouwbare site. Alain

koptelefoon

De spons in de headset is erg ruw en doet pijn aan het oor

Snel

geweldig

Prima service , klantgericht , netjes verzonden en verpakt

Vlot en goed

Ik kreeg het bestelde keurig en vlot geleverd

Correcte snelle levering

Snel geleverd, toen er iets stuk bleek even gebeld en de dag erna weer in huis,

Top bediening

Super snelle en zeer goede service

Had niet verwacht dat het zo een mooie palmboompjes waren ben super blij ermee heb er onmiddelijk nog bij bestelt .

Mijn ervaring is geweldig en zal het zeker aan familie, vrienden en kennissen doorgeven

Superlage prijs, zeeeeeer goede kwaliteit en eenvoudig om te bestellen

Mijn telefoon werkt niet op dat draadloze oplader

Ik heb niet veel ervaring.

TOP

NIETS OM NEGATIEF OVER TE ZIJN

Product snelle service .

Ik heb rugtas met wieltjes besteld.is goede service en binnen 1dag heb ik mijn bestelling. Betrouwbare deal donkey. Aanrader om spullen te bestellen.

Helemaal volgens verwachting!!

zeer snel geleverd

Snel en correct geleverd

Eenvoudig product, correct verpakt en snel geleverd. Zeker zijn prijs waard.

Het product dat we besteld hadden bij dealmonkey werd snel geleverd en de kwaliteit is top. Ik zou zeggen ga zo door jullie zijn gewoon en fijne en overzichtelijke web winkel waar een zeer groot aanbod aanwezig is.

Alles vlug en prima verlopen

Perfecte levering

Goede, tijdige onbeschadigde produkten geleverd. Super, doe zo verder!!

Snel en goed

Snel goed en precies zoals omschreven

geen enekele negatieve opmerking, allee maar positieve ervaring

Producten worden op tijd en goed verpakt geleverd. Als klant heb ik niets meer te wensen

Goede levering

Goede levering en zeer tevreden krijg nog een levering dan kijken of het weer zoeen goede levering is dan ben ik dik tevreden

Transparant en vlot

Leuk om daar te kopen en als er iets niet goed is word het zonder ingewikkelde procedures netjes opgelost

Snelle levering en prima after sales service

Zie hier boven

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!