Was exact wat ik nodig had

Prima, ik kon mijn meubels verplaatsen voor de schilderwerken

Mooie en belangrijke spullen

Ik geniet er elke dag van

Bestelling niet ontvangen

Heb mn bestelling na 10 dagen nog steeds niet ontvangen. Heb van DHL bericht gehad dat er een vertraging is van 2 dagen,dit was 14 oktober nu is het 21 oktober en nog steeds niks.

Adaptor stuk

Mijn ervaring is goed mijn diffuser deed het niet Heb gemaild met dealdonky ik had binnen 1 dag een nieuwe adapter binnen nu doet de diffuser het Ben er blij mee met de goede zorg van dealdonky Prima hulp gehad mijn dank Evert olthoff

Alles keurig geregeld en snelle levering. Product goede kwaliteit

Zeer goed geholpen

Ik had één bladblazer besteld keurig op tijd, alleen er zat geen oplader bij. Ik heb dit gemeld en ze hebben er een na gestuurd. Goede service.

geweldige service en super correcte afhandeling

Het gekochte horloge deed het niet goed en na contact met DD is het keurig opgelost en kreeg ik keurig een retoursticker en werd het totale bedrag netjes aan mij overgemaakt . Keurig en correct steeds alle mails beantwoord en afgewerkt .. Grote klasse en eindelijk een webwinkel die absoluut haar beloftes en garantie helemaal nakomt .. Grote klasse ,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Al eerder een horloge van een concurrent gekocht en na het kapot gaan van dat chinese prul werd ik steeds met een computerantwoord af gescheept

Ik ben echt tevreden goed geholpen nogmaals bedankt

Ben zeer tevreden,!

Goede communicatie ,goed verzorgd en snelle levering,

Product is niet stevig.

Het product is bij het in elkaar zetten stuk gegaan, terwijl ik het op een heel correcte manier heb gedaan. Twee nopjes die het product stabiel moeten houden zijn stuk gegaan tijdens het monteren. Ik ben op een heel normale en zorgvuldige manier met het product omgegaan en tóch is het stuk gegaan. Het ligt dus duidelijk aan de kwaliteit van het artikel.

Wat een topservice!!

Ik had van het voorjaar een elektrische peper- en zout molen besteld. 1 van de exemplaren vertoonde mankementen, binnen het uur reactie en kreeg de volgende dag kosteloos een nieuwe toegestuurd. Dat is nu nog eens service wat niet vaak meer voorkomt!

Eerste maal was een prima ervaring!

Uitstekende prijs en prima service!

Oke met de snelle levering en de goede service

Super snelle en correcte service

Zeer tevreden van mijn aankoop. Moet het nog testen maar ziet er prima uit. Ik ben zeer tevreden van de service. En het was zeer snel geleverd. Bedankt!!

Mijn bestelling zat zonder bescherming in een doos

Het product dat ik had besteld zat wel in een doosje maar dat doosje zat in een grotere doos zonder verdere bescherming en heeft vele wilde bewegingen moeten doorstaan. Wat niet ten goede kan geweest zijn voor mijn product! De handleiding zat er ook niet bij wat toch ook belangrijk is!!! Ik had wel een betere bescherming verwacht van mijn product!!! Als ik nog iets zou bestellen dan mag er veel meer bescherming en voorzichtiger worden omgesprongen met de producten die ik zou bestellen!!!

Was precies hoe het in de beschrijving is

alles oke

Probleemloos van bestellen tot bezorging

Makkelijke website, goede prijs/kwaliteit, eenvoudig betalen, snelle bezorging

Boven verwachting

Hartstikke leuk statief om mee te nemen bij het karpervissen gekocht tegen een gunstige prijs. Helemaal omdat ik een kortingscode kreeg om gratis te laten verzenden, dat trok me over de streep. Ik ben blij verrast met het product én de levering.

Uitstekende service, lage prijs en mooie producten

Voor het eerst hier besteld. Twee Bio ethanol haardjes (en batterijen). Mooi product, lage prijs en snelle bezorging. Ik zou een kortingscode krijgen maar ik was wat te ongeduldig om daar op te wachten. Duurde iets van drie kwartier. Een mailtje gestuurd of ik toch nog die korting kon krijgen ondanks dat ik de bestelling al geplaatst had. Snelle reactie en was geen probleem.

Super mooie artikelen voor een super prijs!

Ik heb voor het eerst iets besteld via Monkey Deal. Een mooi uitziend artikel tegen een scherpe prijs. Een enorm uitgebreid assortiment van allerlei producten. Ik zou zeggen, zoek je iets online, kijk dan eerst op Monkey Deal, de kans is groot dat je het daar kunt vinden tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Netjes en snel.

Top en snelle levering

Voor het eerst bij jullie gekocht en zeer tevreden

Super snel

Ik vind het fijn dat het de volgende dag wordt geleverd. Dan kan je zorgen dat je thuis bent. Ik vind de prijzen voor de producten ook goed. De verzendkosten zijn goed te doen. De producten doen wat ze beloofd hebben. Ik ben heel tevreden met mijn aankopen. Echt een aanrader.

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!