Perfect geleverd

Snelle levering, maar de kwaliteit van de poepzakjes mocht wat beter ze zijn nogal dun je zit er snel door en met je vingers in de hondenpoep

Snelle bezorging en goed verpakt.

Firma is snel goede service.

alles was ok

alles was ok

Netjes en snel.

Alles ging naar wens, geen klachten.

Drie artikelen werden razendsnel bezorgd.

's Avonds na twaalven kreeg ik een tip over een professionele microfoon die voor een leuke prijs te koop was. Samen met nog twee andere artikelen besteld en een dag later stond de bezorger met een grote op de stoep. Alles gecheckt en prima in orde!

Prima,snelle levering,niks mis mee,zeer tevreden

Goed bedrijf.

Alles corret

Correte levering

Super service

Gemakkelijke opzoeking en supersnelle afhandeling... wat moet het meer zijn.

goede en snelle verzending.

gewoon en goede en snelle verzending, met optie om in de avond je pakket te laten leveren.

goede kwaliteit

heel snelle levering ge had

Goed product met prima after sale service

Product in goede orde ontvangen. Ziet er goed en degelijk uit. Had wat problemen met aansluiten overige onderdelen maar dat was na overleg zo opgelost, ze stuurde zelfs een instructie filmpje op. (Ik begreep het niet zo 123) Die onderdelen om b.v. een bal op te pompen moeten gewoon in dat ventiel gestopt en geborgd worden, ik was in de war omdat er draadaansluitingen aan die onderdelen zitten welke niet corespondeerde met de draadaansluiting op de pomp zelf. Opgelost.

Snel besteld en geleverd. Producten zoals omschreven en voor een mooie prijs.

Nadat ik had gemeld dat ik mijn pakje niet ontvangen had werd onmiddellijk een nieuw pakje gestuurd . Buiten mij om werd rechtstreeks met de bezorger de afhandeling van het eerste pakje geregeld. Top service.

Veel variatie

Erg leuke producten voor een prima prijs.Ook de levering is supersnel. Op vragen over het product krijg je binnen een paar minuten antwoord. Een echte aanrader.

Heb nog niets ontvangen.....

Hen nog niets ontvangen, enkel bericht shipping...... :-(

Rap en OK

Mijn levering is juist op tijd gekomen. Minder dans 5 dagen en die was daar...ongeloofelijk

Prima product

Mooie deals en snelle levering

De items die ik zocht waren bij DealDonkey een stuk goedkoper en de volgende dag geleverd.

zonder twijfel de vriendelijste en goedkoopste site

eerlijk ik twijfelde eerst met men eerste bestelling maar die was echt super blij dat ik nogmaals iets bestelde bij jullie en ook men vrienden jullie site heb doorgegeven jullie horen zekers nog van mij veel succes

Snelle levering en supergoede producten, ben enorm tevreden, zal hier vaker bestellen.

Mijn bestelling is besteld….en de volgende dag al in huis super.

Goede service en goede producten

Helaas 1 pakket verkeerd gesorteerd, maar toch nog redelijk snel binnen gekregen. Had gebeld en klantenservice was vriendelijk en stuurde snel de nieuwe track and trace code

goed en correct

snelle service

Zeer snelle service en dienst na verkoop.

Op het Perfecte af!

mooie prijs voor een goede kwaliteit

de producten die ik heb besteld zijn van degelijke kwaliteit en je moet niet lang wachten op uw producten tot nu toe altijd alles correct

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!