mooie prijs voor een goede kwaliteit

de producten die ik heb besteld zijn van degelijke kwaliteit en je moet niet lang wachten op uw producten tot nu toe altijd alles correct

Top bedrijf, goede service!!

Deel van de bestelling teruggestuurd, verkeerd besteld….Delen waren lang onderweg retour .Ik heb daarover contact met hen gehad. Ondanks dat ze de artikelen nog niet retour ontvangen hadden , hebben ze toch al het bedrag bij Klarna( achteraf betalen ) aangepast, zodat ik kon betalen! Top service!!!

Geweldig en hele goede service

wij hadden een bolderkar gekocht. Na een paar maanden ging het rubber los om de band te zitten. We maakte melding hiervan en kregen meteen een nieuw wiel toegestuurd. Wij helemaal weer blij. Een paar maanden later ging het andere voorwiel , precies hetzelfde euvel. We hebben daar ook weer melding van gemaakt. Toen was hun conclussie dat het een productie fout moest zijn. We konden toen kiezen voor een andere bolderwagen of het geld terug om een andere te kopen. We kozen voor het geld terug. Dat hadden we binnen een week terug en we hebben een andere kar gekocht. Maar deze service, eerst een ander wiel en daarna ook nog ons geld terug vinden we een super service. Alleen maar lof over DealDonkey.

Goede kwaliteit, snel geleverd en goede prijs

Supper

Zeer te vreden en snelle levering

heel tevreden

ik kocht 10 paar boxers voor mannen super tevreden Kwaliteit en goedloop

Super winkel

Mijn product was beschadigd, geen probleem kreeg volgende dag een nieuwe.

Top bedrijf

Echt een top goede service. Is echt een aanraden. Nogmaals bedankt DealDonkey voor goede Service.ik ga zeker weer met dit bedrijf zaken doen.

Snelle en perfecte service en bezorging.

Ze hadden mijn bestelling snel klaar en verzonden en het kwam goed verpakt en heel aan binnen een paar dagen bij bij thuis. TOP!!!!!

Product als omschreven makkelijk in elkaar te zetten en voldoet om aan te eten voor mijn oude vader.

Trekt nergens op is ook veel te klein

Kan er niets mee doen

super

zeer simpel te monteren en te gebruiken tv hangt zeer stabiel en vlak tegen de muur, ik kan het iedereen aanraden en ben er erg blij mee.

Zeer positieve ervaring

Groot aanbid. Goede prijssetting. Duidelijke omschrijving van het product. Heldere informatie, goed leesbaar. Gemakkelijk te bestellen. Accurate afhandeling. Snel bezorgd

Handige stoelpoot beschermers

Het zijn handige en makkelijk te moteren stoelpoot beschermers en met het viltje eronder ook fijn voor mijn vloer

Zeer goede service

Na aanleiding van een gekocht product met een productiefout, heb ik hier op zondagmiddag een mail over gestuurd. Maandagochtend voor 12 uur kreeg ik al een reactie met een oplossing! Dit is echt super goed opgelost. Een voorbeeld voor andere bedrijven! Ik ben zeer tevreden.

prima product

jammer alleen dat het product werkt indien het centraal in de kamer geplaatst wordt, dat stond niet in de beschrijving, Verder prima product

Zeer goede service

Zeer goede service .en zeer leuke producten. Ik heb een product helaas moeten retourneren maar dat verloopt allemaal soepel.vooral.het contact gaat zeer goed.jmer dat mijn aankoop niet was wat ik zocht maar zou wel weer opnieuw kopen bij dealdonkey.zo klantvriendelijk zijn ze niet overal meer.volgende keer beter overigens was de deal echt 90 euro goedkoper dan bij alle bekende webshops dus dat mag gezegd worden.

Zeer snelle en perfect afgeleverde zending.

Ik was aangenaam verrast dat de zending zo snel en keurig bij mij afgeleverd werd.Top!

Naar het product te hebben ontvangen zagen wij een minpuntje. Richard van DealDonkey heeft hierin zo in meegedacht. Dat was echt geweldig. Het was toch niet het gewenste resultaat. Niet getreurd ook hier denken ze met je mee en zo kom je op een fijne uitslag. DealDonkey jullie zijn top.

snelle en goede service

Mijn K10E was stuk gegaan, na een telefoontje heb ik mijn geld snel terug ontvangen. Nu heb ik de K10 in gebruik, naar volle tevredenheid.

muinto bom

100% melhore nao podia

• Você nos recomendaria? sim

prijs kwaliteit

goede website en snelle levering alles volgens volgens afspraak

Zeer Goed

Alles wat ik gekocht heb was goed, en zeer snel geleverd, bestellen en een dag later in huis.

Snel en netjes geleverd

Top!!

we hadden twee bijzet tafeltjes besteld een daarvan zat kapot in de doos dealdonkey heeft het probleem op uiterst correcte wijze opgelost we zijn uiterst tevreden

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!