Prima verzorging

Accurate in 1 zin.

super deal !

waar de meeste bedrijven het excuus gebruiken van corona bij het verzenden , heb je bij dealdonkey hier geen last van ...bestellen en de volgende dag in huis , tevens een super aktie blij mee . tot snel

Prettig

Had een bestelling gedaan en voldoet precies aan mijn eisen En snelle levering

Uitstekende bestelmethode en correcte levering

Mijn bestelling is zoals het hoort en de levering is stipt op tijd na een correcte verwittiging. De goederen zijn zoals gezien en beschreven op de website.

Uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en snelle levering

Deze keer een aantal producten besteld die snel en degelijk verpakt ook in deze corona tijd werden afgeleverd. Over het merendeel van de geleverde producten dik tevreden. Van één product had ik iets meer verwacht, de Deluxa 3-in-1 Ionische luchtzuiveraar. Het product voelt weliswaar degelijk aan en doet mogelijk zijn werk. Helaas is het apparaat niet stil zoals in de omschrijving staat waardoor het apparaat wel erg aanwezig is in de ruimte. Lastig bij tv kijken en eventueel op je thuiswerkplek. Verder zoals altijd weer dik tevreden over DealDonkey.

Goed product en snelle levering

Het product was goed verpakt en werd snel geleverd.

Slang bij zuigmond laat steeds los

Matige kwaliteit mbt slangkoppel stuk. Zuig- en blaaskracht goed

Goed ontvangen en binnen de termijn

vlot

Het gekochte was wat ik ervan verwachte en een super vlotte levering

Goed product en snel geleverd dikke tien+

Snelle en accurate levering.

Alles klopte 100% en er werd zelfs binnen 24 uur geleverd.

Tevreden

Alle spullen zeer tevreden. Netjes thuisbezorgd en optijd. Waaw leuk om zulke mooie post te krijgen. Bedankt. En succes

goede kwaliteit en snelle levering.

Correcte prijs

Prima levering

ik heb een goede ervaring , snel geleverd en ben tevreden!

snel geleverd en goed product !

mooie struiken goede wortels

bestelling komt helemaal uit

Een tevreden klant

Goede en snelle levering en goed verpakt

Voldoet aan de eisen

Besteld en binnen 2 dagen in huis. Ben er blij mee

Goede site, heldere prijzen, foutloze levering

De titel geeft mijn ervaring goed weer. Ik kwam toevallig op dealdonkey uit en de site wist me te overtuigen om daar te bestellen. Goede prijs, geen verborgen kosten, gemakkelijk betaal proces. Ook op de levering en de goederen zelf, heb ik niets aan te merken. Ik kan niet oordelen over klacht afhandeling of klantenservice in het algemeen aangezien ik daar geen gebruik van heb gemaakt maar mijn eerste indruk van dealdonkey is volledig positief.

Kwaliteit tegen betaalbare aangename prijs

Gemakkelijk besteld, verrast door de prijzen, snelle levering, kwaliteitsvolle goederen

BETER DAN DealDonkey KAN NIET!!!

BETER DAN DealDonkey KAN NIET!!! Het heeft dus geen zin om verder te kijken!!!

top top top

100% tevreden met zowel de ontvangen goederen verzending en communicatie

Products are very good unlike some of the stuff you buy from other online shops.

My experience with Deal Donkey is that the products are of a very good quality but even better the service you get is second to none. Fazil

Top deal voor top aankoop!

Het is heel fijn dat ik geen bezorgkosten hoef te betalen en dat het zo snel geleverd wordt voor een goede prijs!

De flitspalen spy werkte niet goed gelijk een andere toegestuurd gekregen werkt nu prima. bedankt voor de snelle service !

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!