Goed prijs, goed product

Het product wasgoed qualities voor het prijs en ook snel geleverd! Dank uw!

Mijn eerste ervaring met DealDonkey is super goed meegevallen.

Ik had 3 bestellingen geplaatst. Bij de aflevering is er iets verkeerd gelopen en mijn pakjes gingen terug naar de afzender. Naar de klantenservice gebeld, trouwens heel vlot telefonisch bereikbaar. Vriendelijke man aan de lijn en het probleem werd vakkundig opgelost. Er werd een nieuwe zending opgestuurd en 2 dagen later was alles in mijn bezit. Ik ga zeker nog bij deze firma bestellen en goede deals scoren.

Snel én goede levering

Zeer tevreden over Mijn product

Niet helemaal zoals verwacht.

Ik had 2 verschillende producten besteld. Het ene was helemaal goed en het andere artikel was volkomen waardeloos.

fijn product

een goed product en waar voor zijn geld

Product keurig en snel geleverd.

Sneller dan verwacht kreeg ik bericht dat mijn bestelling al onderweg was. Daarna bericht over tijdstip van levering en dat gebeurde prompt ! Product zelf zag er keurig uit en voldeed aan de verwachtingen !

Ben tevreden over de staat hoe het geleverd is . Precies naar wens

Leuk whiskykaraf, snel bezorgd en zeer goed help van klantenservice

bestelde een leuke karaf met wereldkaart erop. Die was heel snel bezorgd als beloofd. Helaas was de houten standard beschadigt maar... binnen een mum van tijd had klantenservice mij geholpen met een nieuw te vesturen. De karaf staat nu prachtig in onze bar :)

Uitstekend product

De compacte electrische banden compressor is echt een uitkomst voor onze fietsen, scooter en auto!. Zeer practisch in gebruik en mooie vormgeving.

Zeer goed!

Product voldeed aan de omschrijving, dus ook aan mijn verwachting. Snelle levering.

Zeer snel geleverd

Op de website staat voor 20:00 besteld, volgende dag geleverd. Wij hebben rond 20:10 besteld en toch is het nog de volgende dag afgeleverd! Supper

Na een valse start en wat berichtjes heen en weer lijkt alles goed en snel opgelost vandaar dat ik nu een top beoordeling geef

Kwaliteit/prijsverhouding top!

Door het opgelopen Covid virus moet ik weer spiermassa langzaam op gaan bouwen. Het revalidatiefietsje moet mij daarbij kunnen gaan helpen. Paar keer per dag 1 minuut fietsen en dat langzaam opbouwen. Binnen 24 uur was het fietsje hier en kon ik beginnen. Makkelijk in elkaar te zetten en kwaliteit en prijsverhouding klopt. Ik ben er blij met mijn aankoop en kan zo gemakkelijk thuis revalideren.

Goeie kwaliteit boxershorts

Heb voor de 1 set maal besteld , dit waren 10 boxershorts, er stond wel bij een maatje groter te nemen maar dit is zeker niet het geval , heb ze dus 2 x besteld in 2 verschillende maten , goeie kwaliteit / prijsverhouding, ook de levering was top

Geweldige service

Bij de bestelling was een deeltje stuk, een volledig nieuw setje opgestuurd gekregen, begin van de avond gemeld volgende ochtend al binnen

Top bedrijf

Zeer goede kwaliteit van onderbroeken.

super snel en correct

Besteld en dag erna al in huis. Maat en kwaliteit goed.

Werkt prima

Lades zijn goed en werken prima.

Theedoeken waar je leuk doorheen kan kijken

Ik weet dat het goedkoop was maar je verwacht wel een theedoek met wat body en niet een doekje die zo ruim geweven is dat bij het afdrogen er amper vocht opgezogen word Aanvulling op de beoordeling dealdonkey heeft naar aanleiding van mijn eerdere bevindingen ongevraagd aktie genomen die mij verbaasde en blij gemaakt heeft dus wil ik dealdonkey aanbevelen om zijn goede service Heb retourbon toegezonden gekregen en geld retour

Zeer tevreden klant

Voor de eerste keer besteld bij Dealdonkey en alles is prima verlopen. Zeer snel ook en helemaal in orde! Zal niet laatste keer zijn dat ik bij hen bestel

snelle en correcte levering

Van a tot z op de hoogte gehouden van de vordering van de bestelling

Snelle en vlotte levering.

Het artikel bevalt goed.

Snelle vlotte levering!

Product zoals beschreven en verwacht. Zeer voordelige prijs. Snelle, vlotte levering in stevige verpakking.

Gekocht, betaald maar niets gekregen!

Zending stond de dag erna zelfs al aangemeld bij DHL - spijtig genoeg moet de bode nog langskomen Heb eergisteren de klantendienst gecontacteerd maar nog geen afdoend antwoord ontvangen ! Hopelijk komt daar snel verandering in !? Volgende keer toch twee keer nadenken.... Na reactie vanuit de klantendienst, werd het pakket terug opgestuurd met Bpost, na 2 dagen bij ons toegekomen.

Kraan besteld, snel in huis.

Op zoek naar een hoge kraan, en gevonden bij DealDonkey, na de bestelling kreeg ik gelijk een bevestiging en het werd dezelfde dag nog verzonden.

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!