Jammer

Nageldroger werkt niet bij gewone nagellak! Goede verwerking hierover. Verder uitstekende service!!

Goed product

Ik kocht bij Dealdonkey een Air Compressor om mijn bandendruk te kunnen controleren en eventueel op druk te zetten. Ook al vind ik het bijbehorende luchtslangetje iets aan de krappe kant, maar het apparaat werkt perfect en het past ook verder prima. De Air Compressor pompt op tot en met 10,3 bar wat ruim voldoende is. Ik heb voordat ik het apparaat ingebruik nam, na controle van product, gekeken hoelang je het apparaat kan laten draaien voordat het overbelast raakt en dat is 17 minuten. Na 17 minuten hielt het apparaat ermee op. Die 17 minuten is ruim voldoende om 4 autobanden mee op te pompen. In de gebruiksaanwijzing die geen Nederlandse vertaling heeft; dat is een minpunt, word vermeld dat je voor het eerste gebruik of wanneer je het product een hele lange tijd niet gebruikt hebt, 4 uur op moet laden, de kans is dus nadat je dit gedaan hebt, de Luchtpomp langer draaid dan 17 minuten. Persoonlijk denk ik dat het niet langer dan 17 minuten continue kan werken, want toen ik het product ontving en het nog niet 4 uur onder stroom gehad had en het na 17 minuten ermee ophielt, brandde het werklampje wel en ook de display.

1ste x besteld, mooi product, goede prijs en super snel geleverd.

Goede ervaring en zeer snel geleverd

DealDonkey denkt met je mee !

Ook na aankoop blijft de service optimaal !

is goed

ben tevreden maar bestelling voor 20.00 uur besteld is er niet dag later maar 2 dagen later maar toch tevreden

Snel en zoals verwacht

Super snel

Doen wat ze beloven

Vlotte levering van mijn bestelling maar volledig beschadigd ontvangen door Bpost waardoor 1 item ontbrak. Dealdonkey heeft mij onmiddellijk het ontbrekende artikel opnieuw opgestuurd. Fantastische service bij Dealdonkey!

Toppie

Zeer snel geleverd en goed verpakt. Bij uitpakken nog eens goed verpakt. Toppie Het product ook zeer goed. Fijn dat er batterij bij geleverd waren.

Conform de afspraken

Duidelijke website, keurig op tijd geleverd en niet moeilijk met retour. Top

Alles op tijd geleverd.

Mijn bestelling volgens de afgesproken tijd geleverd.

Goede service, snelle levering

Bestellingen via dealdonker zijn zeer zeker aan te raden. Product is zoals beloofd, snelle levering en goede prijzen.

De levering goed en snel. Alles netjes verpakt. Over de kwaliteit van het product kan ik nog niks zeggen(verzwaarde deken), eerst eens een maand onder slapen.

zeer verzorg geleverd

raad aan om bij deze DealDonky te kopen erg vertrouwbaar

Snelle en vlotte levering op beloofde datum.

Perfecte service

Mooi aanbod, duidelijke site. Eenvoudig bestellen. Snel en correct afgehandeld. Super

Het produkt (E-Reader) kwam vlugger dan aangekondigd aan en de verpakking was in goede staat. Het product was volledig en ziet er goed uit. Het enige minpunt is de handleiding, deze is in zo kleine letters geschreven, dat men ondanks bril er nog een vergrootglas bij nodig heeft. Voor de rest tot zover alles goed.

Vakkundig en snel

snel bezorgd en goed product

Draadloze accu compressor gekocht en netjes op tijd ontvangen. Werkt zoals een webwinkel hoort te werken. Half sterretje minder omdat ik niet weet hoe de klantenservice is.

Prima levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Ik ben zéér tevreden over de produkten die ik tot nu toe al besteld heb bij DealDonkey.

Goede ervaring. Alles werd snel en correct geleverd. Het product was ook zeker oké. Top service!

Fantastische ervaring.

Fantastische ervaring en ook de klantenservice echt ontzettend netjes en klantgericht. Advies om zeker te kopen!!! Joop Ploeg-Zwaanswijk Massagetherapeut en Sportmasseur

Snelle levering en goedkoop

Alles vlot verlopen Snelle levering Lage prijs

Top site

Super snelle levering

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!