Goede prijs en levering

De door mij bestelde Mio fiets navigatie is vlot geleverd en voor een goede prijs. Ben er ook erg blij mee.

heel gezelllig

het zijn gezellige mailtjes

Perfecte en snelle service van een product met goede kwaliteit

Een bestelling geplaatst en na 24 uur geleverd. Het product + verpakking was helaas beschadigd (door de bezorger?) maar zonder problemen direct een nieuw en onbeschadigd product gekregen. Top Service!!!

Service uitstekkend

Goed ontvangen en snel

Goede website

Gewoon tevreden

Voldoening

Een zeer vlotte levering van het product ondanks de moeilijke periode. Belangrijk is ook dat het product voldoet aan de verwachtingen wat niet evident is daar men zich enkel maar kan baseren op de beschrijving en de foto's van het product.

Snelle levering ,prima

Hopelijk er weldra mee te gaan werken. Zal erg prettig zijn daar er geen hinderlijk netsnoer aanwezig is.

Toppers

Alles netjes verpak, geleverd op de afspraak, goede afspraak

Super goede service en klantvriendelijk

Ik had een slimme stekker besteld. Deze werd super snel geleverd maar daar bleek helaas een fabrieksfoutje in te zitten. Even gechat met DealDonkey en er werd direct een nieuwe opgestuurd en deze werkte perfect. Helaas dacht ik dat er ook een dimmer aanwezig was maar dit bleek niet het geval en dus alles weer terug gestuurd. Nogmaals heel tevreden over de service en de klantvriendelijkheid.

keurig op tijd geleverd en zeer tevreden

voldoet aan mij verwachtingen en zal zeker nog andere dingen bij jullie bestellen

Topproduct zoals beloofd!

Zou leuk zijn om ook de essentiele olie bij jullie tekunnen bestellen. 2 vliegen in 1 klap!

Super tevreden

Goede service en heel snel met de bestelling afsturen. Echt een aanrader

- Snelle en correcte levering. Een woord "klasse".

- Binnen enkele dagen de bestelde artikelen goed verpakt ontvangen!

Alleen maar positief

Ik kende DealDonkey niet en dacht zal ik of zal ik niet iets bestellen . Maar na de site goed bekeken te hebben heb ik besteld. En ze hebben niet te veel gezegd levering en betaling ,alles gegaan zoals gehoopt.

redelijk

jullie moeten bij alle correspondentie laten zien om welke bestelling het gaat. Niet alleen een nummer. Dan weet je niet waarover het gaat.

Alles goed geregeld

Als ging perfect het pakketje werd goed afgeleverd

topprodukt

Had eerst het idee dat er wieletjes onder zaten maar deze is van licht gewicht en er zitten banden bij dus kun je hem makkelijk tillen. En een mooie stofzuiger voor een mooie en aantrekkelijke prijs. Toppie

snel en corect voor goede prijs

De levering was snel . De prijs van de bolderkar zeer goed. Heel tevreden.

snel

veel keuze en snel geleverd !!

zeer teleurstellend

Werkt niet naar behoren, voldoet geheel niet aan de verwachtingen

SPIJTIG

Daar ik de aanbieding goed kon gebruiken en ik de volgende dag meubels ging verplaatsen was dit te veel gehoopt want bij het ontvangen was het juist wat ik nodig had. SPIJTIG.

Prima in orde

Als ik vragen had werd ik goed geholpen, prima service

Supersnelle levering

Snel geleverd - artikel van zeer goede kwaliteit

Aftersales met een hele positieve ervaring

Bestelling en levering verliepen prima. De service na de levering was erg goed. De geboden oplossing bij defect was super. Complimenten !

Vlotte verzending en uitstekende communicatie!

Vorige week een superhandig en compact opvouwbaar wasrek gekocht. Nog nooit eerder tegenkomen. Dinsdag besteld en al de volgende dag keurig volgens afspraak geleverd. Item bevalt heel goed!

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!