Super artikel snelle levering prijs ok.

Service

zeer goede service

mijn bestelling was beschadigd en er werd me direct een nieuw exemplaar opgestuurd met retourbon eerste exemplaar dat ik nu eerstdaags ga opsturen ook de prijs kwaliteit is zeer goed

Eenvoudige werking aan een zeer voordelige prijs

Het toestel is OK

Kan niet beter.

Hallo met Hillebrand Bosch , ik vond jullie op internet toen ik zocht naar flinq led lichtslinger 18mtr. Toen ik dat las ging de hemel voor mij open, en zeker voor dat bedrag GEWELDIG . Nu kijk elke dag op jullie site, tot de volgende aankoop. Grt H.Bosch.

Geweldig!

Prima service, snelle levering, artikel top!

Gewoon goed.

Leuke spullen voor een schappelijke preis.

De online bestelling is altijd vlot gegaan, ook de levering

Ik heb al jaren online besteld bij DealDonkey; het is altijd naar wens gegaan zowel het hele proces van online bestellen (complimenten aan de webmaster) als de levering. Andere online webwinkels mogen hieraan best een voorbeeld nemen, zeker in deze lockdown tijden.

na een avond bestelling prima afhandeling en bezorging binnen een paar dagen

Snel en goed

Heb een tuinbank besteld ,deze werd snel geleverd. En was boven verwachting mooi. Beter dan we zelf hadden verwacht voor zijn centen .

Degelijk en prettig geprijsd.

Snelle levering voor een vrolijk makende prijs. Kortom > dagelijks bekijken voor wat leuks.

Theedoeken uit Madurodam

@0 theedoeken gekocht na eenmaal wassen bijna de helft kleiner

Uitstekend product, direct en binnen de tijd geleverd

Fietsketting besteld. Was bij DealDonkey goedkoper dan elders, werd keruig op tijd, goed verpakt geleverd en was prima in orde.

Snelle levering. Goede prijs

Blijde ontdekking van het online platform

Zo verrast dat de artikelen van goede kwaliteit zijn en toch heel voordelig....geen miskleunen.

Snelle en correcte levering met prima service.

Mijn bestelling liep schade op bij het transport. Na melding hiervan werd ik nog dezelfde dag gecontacteerd met de vraag een foto van de schade te sturen. Dit deed ik en een uurtje later kreeg ik het bericht dat, indien ik akkoord was, mij een nieuw apparaat zou worden toegestuurd zonder kosten en zonder retourzending van de beschadigde originele zending. Een voorstel dat wij hebben aanvaard. Dit is wat ik noem: SERVICE. Bedankt Richard.

Levering en levertijd zijn goed.

Levering en levertijd zijn goed. Wat wil je nog meer?

Snelle verzending en telefonisch advies

Mooie aanbiedingen met mooie producten. Belangrijk klantvriendelijke houding.

Levering was zoals geschreven op tijd ondanks de drukte

Het bestellen en betaling ging vrij gemakkelijk en de bevestiging mail met de gegevens ook snel het pakket was goed ingepakt

Veel waar voor je geld

Aanrader! Echt hele leuke aanbiedingen voor concurrende prijzen vergeleken met andere webwinkels, snel geleverd en prima communicatie. Ik ben na twee bestellingen dik tevreden.

VLUGGE LEVERING

MAKEN HUN BELOFTE WAAR

Heel fijn een bedrijf dat doet wat het zegt en belooft

De winkel was voor mij onbekend en nieuw dus het was even afwachten hoe het allemaal zou uitpakken! Want je hoort zulke vervelende dingen over 'online winkels.' Maar het ging geweldig met zoeken, bestellen, leveren en betalen! Bij het invullen van deze beoordeling zit ik te genieten van mijn super mooie en doeltreffende bureaulamp! Wat wil je nog meer? Niets want zo is het OK!

keuring op tijd geleverd

Het bestellen was vrij simpel, werd goed op de hoogte gehouden wanneer het geleverd werd door DHL en tevreden over het bestelde

Gemakkelijk bestellen

Ik heb met gemak besteld, het duurde even voordat ik bericht had dat DHL m'n bestelling binnen had maar het bevalt me goed

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!