bij mijn eerste bestelling verliep alles goed

aangename site, goede levering en tevreden van de producten

uitstekend zeer tevreden Geleverd zoals afgesproken vriendelijk en stipt op tijd

positief

Beste heel vlot geleverd ,conform bestelling. vriendelijke groeten Nicole

Goede producten voor een mooie prijs en snelle levering!

snel geleverd en product zoals beschreven

Ik ben tevreden met mijn aankoop

Top product

Snel geleverd doet echt wat hij moet doen top stoomreiniger grt

Uitstekende service.

Buiten de schuld van DealDonkey om liet een onderdeel van mijn bestelling lang op zich wachten. Na een paar maanden wilde ik mijn bestelling toch retourneren maar omdat ik al een tijd aan het wachten was, hoefde dat niet en mocht ik hem gewoon houden. Top dus!

Zeer snelle levering in 1 dag

Nog niets ontvangen

Nog niets ontvangen

Fedec k10c Bluetooth Headset met Accu

Comanda nu a ajuns . Cred ca sunteti in masura sa explicati unde e pachetul meu . SKU:3937

Tijdige en correcte levering

niets mis mee.........

zoeken was makkelijk, bestellen was makkelijk en de bezorging was makkelijk ondanks het slechte weer, dus.........alle lof!

Alles correct en snel geleverd

Vlot besteld en geleverd!

blij met mijn webcam

snelle correcte bezorging, prima, product goed, dus, aanrader!

Zeer goede ervaring.

Dashcam binnen 24 uur in huid

Tevreden!

Aardappelpers besteld. Zeer tevreden over het produkt en aflevering. Vandaag besteld morgen in huis.

DealDonkey komt beloftes na, levering op tijd en helemaal naar wens

Het door mij bestelde artikel was overeenkomstig de foto's en omschrijving. Een goede prijs en binnen 2 dagen geleverd.

Goede prijs-prestatie

Snel besteld en snel geleverd

Oke

Klasse geweldig perfect gewezen op de maat kan niet beter oké doei

Goed product

Zeer goede ervaring

Goede kwaliteit Bestelling ging makkelijk en snel bezorgd

Geweldige service

Had een crepe maker besteld die op een DHL service punt was afgeleverd. Echter door het slechte weer van afgelopen week, mijn auto ingesneeuwd en de weken niet sneeuwvrij gemaakt door de Gemeente, niet in staat het op te halen. Contact opgenomen met DealDonkey via hun Facebook site en de crepe maker werd opnieuw naar mijn huisadres toegestuurd. Woensdag 10.2.2021 toegestuurd, op Donderdag 11.2.2021in ontvangst genomen. Super blij met DealDonkey en hun klantvriendelijke service and toewijding. Bedankt Richard

Alles prima afgehandeld.

Snelle levering en goede service.

Snelle levering en perfecte klantenservice!

Eén lepel van Joseph Joseph had een kleine productiefout waarop ik de klantenservice benaderd heb. Ik kon kiezen tussen een reductie op het aankoopbedrag of op een volgende aankoop. Ik wilde graag een compleet nieuwe set, wat absoluut geen probleem was. Binnen een week had ik de set in huis plus een retouretiket voor de oude. Uiteraard zonder portokosten!

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!