Klantenservice is heel aardig

Ik neemt kontact met klantenservice. Ze zij aardig en snel reagieren

Borrelplank olijf

Plank is supermooi en precies zoals afgebeeld. Ook was de plank snel geleverd .

Alles op tijd geleverd en goede communicatie

Alles goed geregeld

Goed bedrijf

In het begin wst verwarring maar uit eindelijk top geholpen Ben tevreden

Goedkope deals!

Leuke deals, snel geleverd. En niet te vergeten..gratis verzenden boven €50 en daar zit je zo aan met die aanbiedingen!

Bestelling goed aangekomen

Bestelling werd sneller geleverd als verwacht

Gewoonweg super

Snelle levering en bij problemen onmiddellijk het probleem opgelost gewoonweg super

Snelle service en kwaliteit

Kwaliteit en interessante artikelen De prijzen vond ik nergens zo laag Heb aangemeld op nieuwsbericht zeker de moeite

Gunstige prijzen snelle levering

Volop keuze. Mooie prijzen snelle levering met track en trace diverse betaal mogelijkheden

Goede ervaring.

Bestelde wordt snel geleverd. Goede kwaliteit!

Vlotte levering Uitstekend product

Werkelijk schitterende olijfhouten tapasplank

De olijfhouten tapasplank die Donkeydeal naar mij toestuurde overtrof mijn stoutste verwachtingen: nog mooier dan in de advertentie. Een waar pronkstuk! Ook Richard van de klantenservice verdient een pluim: vriendelijk, geduldig en servicegericht. Donkeydeal: aanrader!

Snelle levering, alles vlot

super snelle levering

Super snelle levering, binnen 1 dag

Goede service.

Had voor mijn dochter een make-up orgenizer besteld met ''n beschadiging erop. Netjes gemeld en kreeg 2 dagen later' 'n nieuw exemplaar geleverd en mocht het beschadigde exemplaar gratis houden. Echt topservice en iedereen blij.

Mijn ervaring is goed,mooi op tijd gelevert.

Makkelijk besteld en snel geleverd! Super

Snelle en correcte levering

Super snelle levering en ook een garantie geval werd perfect netjes en snel opgelost!

Ik had LED buitenlampen besteld en die werden super snel geleverd en nadat ik ze gemonteerd had was ik erg tevreden over DealDonkey en over het product zodat ik nog een bestelling geplaatst had met meerdere verschillende producten, helaas hielden ondertussen de lampen ermee op en na dit gemeld te hebben bij DealDonkey en uiterst vriendelijk te woord te zijn gestaan kreeg ik binnen 48 uur kosteloos nieuwe opgestuurd. Dus voor mij een dikke 10+ voor DealDonkey en kan ik iedereen aanraden hier te bestellen!

Leuke aanbieding en snelle levering. Toppie

Is leuke bezigheid te aanbiedingen te bekijken op de tablet. Heerlijk relaxen op de bank en nog een leuk voordeeltje te scoren. Super.

Geweldige service

Omdat ik twee producten gekocht had en dat is me uitstekend bevallen. Ze doen wat ze beloven

gewoon, volgens afspraak en snel geleverd

redelijke prijs en een vlotte levering. Nu nog kijken hoe het met retouren gaat!

Ondanks "covid 19" levering binnen de 2 dagen.

Met enige vertraging (oorzaak DHL) is de levering goed verlopen. Goede servicre achteraf.

Snelle levering en prima product

Goede prijs voor een prima product. Zeer snelle levering

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!