Super snelle levering, en artikel zoals omschreven.

top

top

• Klantenservice

Top product en niveau van levering

Een glazen terrarium besteld via Junai. Het product is strak en van goed kwaliteit. Daarnaast is de levering van zo'n glazen product top geleverd.

Prima dienstverlening.

Medewerkers antwoorden asap op mails, vlotte medewerking en afhandeling van levering.

Top bedrijf

Kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen prima service,snelle levering, àlles correct Top Top

je comprend rien

français svp

Plantje weg, geld weg

Het plantje was zo klein . Dat hij verdween in de grond. Hij viel ook uit elkaar. Voor 11 euro inclusief verzendkosten is dit een miskoop. Ik koop nooit meer bij jullie.

• Website N.v.t.

Super gemakkelijk en vlug

Alles top.

Snelle levering. Gevonden wat ik nodig had. Niet iedereen verkoopt de producten van Forte.

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering en goede service

Een hondenkarretje besteld voor de pup. De pup had al vrij snel het gaas stuk gemaakt vanuit de naad. Junai heeft ervoor gezorgd dat we een nieuwe hebben mogen ontvangen. Echt top gedaan ✅

Verzending

Ik heb nog nooit zo lang op een bestelling moeten wachten! Jammer, want de prijzen zijn best te doen.

• Klantenservice

Prima producten, aangenaam contact. Aangename prijzen

• Klantenservice

wel lang moeten wachten op product maar wel goed afgehandeld

moest lang wachten maar na mail contact was het binnen dag afgehandeld wel veel geld betaald om pakket te versturen post nl heb het keurig afgeleverd

correcte afhandeling

zeer tevreden met vlugge en correcte afhandeling.

• Klantenservice

Langdurig en niet op vooraad

Heb 2 weken gewacht tot ik het binnen had, 1 product was plotseling het beschikbaar en dat komt gewoon omdat hun het bestellen ergens anders nadat mijn betaling is binnengekomen. Veel ruimte voor verbetering.

Goei service

Heel tevreden, snelle levering.

Verbazingwekkend goed!

Dienstverlening is compleet, maar de website/app kan meer scherpte gebruiken, zoals bijvoorbeeld de afwikkeling met de bezorgingsdiensten. Wordt het in delen geleverd of niet en is de bezorging gratis vanaf 50 of 75 euro? De productbeschrijvingen zijn goed en uitgebreid.

• Klantenservice

Heel onprettige ervaring om daar iets te bestellen.

Artikelen besteld via website. Achteraf betalen via Billink. Op de website stond bij het artikel dat er een steel van 3 meter bij zat. Echter na levering bleek dat niet het geval. Retour aangevraagd. Kan kostenloos maar dan krijg je een tegoedbon. Geld terug moet je retourkosten zelf betalen. Dit was niet mijn fout dat de gegevens op hun website niet kloppen. Mail gestuurd en uiteindelijk een gratis retourlabel opgestuurd gekregen en de artikelen kunnen retourneren. Na een aantal dagen kreeg ik een creditnota van Junai gemaild. Rekening. Echter de Rekening bij Billink bleef openstaan. Ik weer mail gestuurd of ze Billink wilden informeren de rekening te annuleren zodat ik niet steeds betaal verzoeken kreeg. Dat hadden ze toch meteen kunnen doen toen ze ook de creditnota opmaakten. Blijkbaar allemaal moeilijk moeilijk. Want ik heb ze er 2 keer over moeten mailen en pas na aanhoudende druk van mij, werd de openstaande rekening bij Billkink eindelijk geannuleerd. Heeft me heel wat tijd en moeite gekost om een incompleet geleverde bestelling te retourneren en de openstaande rekening geannuleerd te krijgen. Daar zit je als klant niet op te wachten. Junai dit kan en moet beter. Want dit gun ik niemand anders toe.

Zeer verzorgde planten

Mooie frisse en verzorgde planten!

• Klantenservice

Prima website. Doet wat moet doen.

betrouwbare winkel snelle verzending

goed product goed verpakt en snel verzonden lage prijs

Wordt slecht geleverd

2 x een bestelling gedaan, beide keren heb ik meerdere malen na moeten vragen waar mijn bestelling bleef. Duurde een maand voor de bestelling aankwam. Als ik mailde kreeg ik wel telkens gelijk antwoord.

Valse reclame uit china

Website , ziet er uit als v Nederland, doch eens je bestelt blijkt de bestelling van china afkomstig , met hoge verzendingskost

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.