Super snelle levering en goede kwaliteit producten!

Ik kreeg mijn producten die op voorraad waren meteen de dag erna geleverd. Alles goed verpakt en in goede conditie. De krekels waren in prima staat en heel goed verpakt. Dit is mijn nieuwe vaste winkel voor mijn baardagaam benodigdheden!

• Klantenservice

Ruime keuze. Prima prijs.

Communicatie zou iets beter kunnen. Levertijd van aquariumplanten zou 3 á 4 werkdagen zijn. Maar het kwam niet. Gebeld met de klantenservice. Bleek een plantje niet voorradig te zijn, maar ook niet meer te komen. In overleg met de medewerker een alternatief gekozen en toen werd het pakket nog dezelfde dag verzonden. Mooie planten en goed verpakt.

En goedkoop

Perfekt

Mooi Gemakkelijk water bic vullen

• Klantenservice

Liegende klantenservice kreeg niet wat ik bestelde

Had een grote bestelling kwam niet in 1 keer binnen omdat heel veel niet op voorraad was terwel het duidelijk op voorraad stond op de site. Kreeg uiteindelijk de verkeerde plant en een verrotte plant. Inplaats van dat er excuses aangeboden werden(later wel) werd er gelogen en in nog geen 30 sec onderzoek was het duidelijk dat ze logen. Koop hier geen levende planten.

• Klantenservice

Snelle vlotte levering. Waarvoor dank.

Slecht

Slecht. Verkeerd product geleverd. Dat kan gebeuren. Maar de reactie van de klantenservice is bepalend voor mijn beoordeling. Op basis van een foto waarop de drinknippel niet te zien is, werd aangegeven dat ik wel de juiste drinknippel had en ik dus niet moeilijk moest doen over een verkeerde deksel. Wat niet het geval was. Een konijn kan niet drinken uit een nippel voor een kip. Uiteindelijk is wel een juiste nippel gezonden. Jammer dat de eerste mevrouw niet de moeite nam even gepast te reageren ipv verveeld.

Zeer snel

Zondag besteld, maandag binnen

top

mijn bestelling was bij levering geschonden , geen nood de volgende dag werd een nieuwe bestelling geleverd. topklasse !!!

• Klantenservice

Super snelle levering en top producten. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

• Klantenservice N.v.t.

Lange levertijd maar wel goede kwaliteit

De levertijd is lang, maar de kwaliteit is goed. Jammer dat de communicatie goed is als jij het initiatief neemt ipv dat Junai jou als klant op de hoogte houd.

• Klantenservice

Heb 25kg kippenvoer besteld, Volgende dag geleverd. Fantastisch!

Vlot

Snelle levering maar beetje duur daarom een zeven .

Betrouwbaar

Doet wat beloofd wordt. Bestelling binnen drie dagen binnen bij afhaalpunt. Goed verpakt.

• Klantenservice N.v.t.

Goed pakketje ontvangt en mooie ding.

• Website N.v.t.
  • Levering N.v.t.

Nice

Service rapide et efficace. Livraison super rapide et bien emballé. Deja plusieurs commandé effectué et toujours satisfait. A recommander.

• Levering N.v.t.

Klote

Besteld aanmaning gekregen en het produkt was beschadigd en terugkeerd Nooit geen neofresch gezien

Snelle verzending

Forté injectie reiniger besteld, was de volgende dag in huis.

Alles wat ik nodig heb!

Ze hebben veel in de aanbieding waardoor ik veel op 1 plek kan vinden. Toppie!

je n'y retournerai pas

J'ai reçu le colis en très mauvais état, ouvert avec plusieurs attache découpée, mais le produit était intact, j'ai envoyé un mail pour signaler cela, mais il n'y à pas eu de réaction positive, donc ni mauvais ni bien.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Vriendelijke telefoniste

Omdat mijn bestelling maar niet binnenkwam even gebeld, bleek nog te moeten worden verstuurd (niet op voorraad) vriendelijk en snel te woord gestaan, product daarna vlot geleverd, Tip: laat het even weten als een levering op zicht laat wachten!

Oké

Ik heb wat artikelen bij Junai besteld omdat ik ze snel nodig had en het in de winkel op die dag deels niet verkrijgbaar was. Voor 22.00 uur besteld, mits op voorraad, de andere dag in huis. Al mijn artikelen op voorraad dus bestelling geplaatst. De volgende dag niets, de dag daarna niets...contact opgenomen met Junai... mijn pakket was nog niet verzonden maar stond wel klaar voor verzending ! De volgende dag kreeg ik het pakket binnen in een open doos. Zat maar voor de helft dicht geplakt. Gelukkig zat alles er nog wel in! De artikelen prima, een zeer nette prijs en van goede kwaliteit.

• Klantenservice

Snelle levering, direct probleem opgelost

• Klantenservice

Een hele mooie kooi Ben er super blij mee is voor Ieder een een goede aanrader Geen spijt van kunnen genoeg Vogels in

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.