Prima spullen, prima prijs

Juiste spullen voor een nette prijs

• Klantenservice N.v.t.

Goede spullen voor een mooie prijs en uitstekende service!

Top website

Een top website, maar de levering na betaling kan sneller. Op aquarium planten zit vaak een wat langere levertijd, dat snap ik, maar een aquarium pompje kan toch direct dwz een dag na bestelling geleverd worden! Veel succes, En de groetn oan Grunn

Vlotte levering

Duidelijke uitleg op de website en snel te vinden wat je juist zoekt.

• Klantenservice

Snelle en betaalbare aanbiedingen van artikelen.

Geweldig en snel

Zeer bedroevend

Aquarium plantjes van zeer lage kwaliteit. Met recht gewoon snot. Alleen de crypto's waren nog redelijk goed.

correcte en snelle levering

correcte en snelle levering

• Klantenservice N.v.t.

Goede service prima prijs kwaliteit verhouding.

• Klantenservice

Levert traag en zonder kwaliteit

Toch weer geprobeerd levend voedsel aan te schaffen bij Junai. Vorige keer waren ze tot 2 keer toe m'n bestelling vergeten, was m'n bestelling niet compleet en kreeg ik zo weinig stringstaartjes, te laat, geleverd dat ik ze kon tellen. toen ik dit aangaf moest ik die bewijzen dmv foto's. Ook de tweede keer kreeg ik erg weinig springstaartjes en pissebedden. gelukkig heb ik de pissebedden zelf nog kunnen opfokken voor ik deze in m'n terrarium erbij deed. Zal hier niet snel weer bestellen als het niet uiterst nodig is.

Alles prima in orde

Groot assortiment, aantrekkelijke prijzen, zeer zorgvuldige verzending betaalbare producten. Behulpzame medewerker servicedesk.

• Klantenservice

Fantastische service en producten!

Snelle levering, top kwaliteit producten, ruim assortiment. Niets te klagen!

hondenkar/-buggy

Snelle bezorging, Kar is wel wat krap voor een middelgrote hond.

Prima bedrijf

Alle producten die ik bestel zijn snel geleverd en van goede kwaliteit en niet te duur vergeleken met andere bedrijven

• Klantenservice N.v.t.

Goede communicatie en zeer snelle levering

Mijn bestelling lag binnen 24 uur in de brievenbus! Perfect

• Klantenservice N.v.t.

Twee artikelen besteld. Plus verzendkosten. Blij met de totale kosten. Helaas bleek één artikel niet leverbaar dus de kosten voor één artikel plus verzendkosten viel duurder uit. Jammer! Terugbetaling van het niet leverbare artikel liet langer op zich wachten dan gemeld. Jammer! Ontvangen artikel is leuk!

• Klantenservice

Onverantwoorde verpakking deze keer.

Wat zo goed als onbreekbaar was, de kalkeieren en porseleinen fittingen, waren verpakt in 10 tot 15 cm noppenfolie. Alles wat just breekbaar en fragiel is was los in een veel te ruime niet opgevulde doos “verpakt”. De inhoud v/h doosje roofmijten lag verspreid door de doos. 2 warmte lampen en de aluminium kappen, waarvan 1 gedeukt, los in de doos. Ook de thermometer en hygrometer voor de broedmachine hebben los door de doos liggen slingeren tijdens het transport. De bestelde voederbak is de verkeerde maat. 30 cm besteld en 50 cm ontvangen. De eerste 2 bestellingen in het verleden zijn goed verlopen. Ik heb de factuur toch betaald, maar ik vindt het heel vreemd. Het lijkt wel opzettelijk gedaan om het zo te ‘verpakken’ en versturen.

• Klantenservice

Snelle levering en goed materiaal.

• Klantenservice

niet compllet geleverd en ddurt langer dan een week voordat het ontbrekende deel nog niet geleverd i

de broedmachine is niet compleet geleverd. daarvoor hebben we kontakt opgenomen en zijn later teruggebeld dat het ontbrekende deel nagestuurd zou worden. we zijn nu ruim een week verder en nog is het niet geleverd.

• Website N.v.t.
  • Klantenservice N.v.t.

Veel keuze en snelle levering

Gemakkelijke website, veel keuze. Heel snelle levering

• Klantenservice N.v.t.

Steeds een vlot verloop en goede producten,!

Ik bestel bij Junai meelwormen voor mijn sierkippen. In Belge ligt de verhouding prijs/zelfde hoeveelheid veel hoger. Mijn kippen danken Junai!

Gewoon goed

Bestelling vlot en netjes kunnen plaatsen. Snelle levering.

Was goed verzorgd

Was netjes en goed verpakt geleverd

Goed product

Goede producten die goed worden afgeleverd.

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.