De producten die ik bestelde waren dik ok, de tuinvogeltjes zijn blij met zo een grote zak van 20 kilo om te smullen we kunnen voor een tijdje weg, en ook de kippetjes zijn happy met de tabakssnippers zodat die vuile bloedluizen weg blijven, waarom ik een 9 geef en geen 10 is omdat de snippers in karton doos zaten en er een scheurtje in was op de zijkant waar door er al wat snippers uitgevallen zijn. een andere verpakking was misschien beter geweest, verder was de verzending dik ok snel geleverd.

Goed maar niet supper

Duurt lang voor een oplossing bij een defect artikel.

Een goede service

Alles prima geregeld!

Tevreden

• Klantenservice

Klaxo kalk nog steeds niet geleverd.

Klaxo witkalk tegenloedluis besteld. Zou volgende dag geleverd worden, ondertussen 7 dagen verder en levertijd nog niet bekend...

• Klantenservice N.v.t.

JUNAI biedt goede klantenservice en communicatie, maar teleurstellende levertijden

Ik heb onlangs een terrarium besteld bij JUNAI. Helaas bleek deze niet op voorraad te zijn en werd mijn bestelling tot twee keer toe vertraagd. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een ander terrarium, dat duurder was. Helaas heb ik dit nieuwe terrarium ook nog steeds niet ontvangen. Aan de positieve kant, de communicatie rondom de vertraging van het oorspronkelijke terrarium was keurig en ik ontving alle andere bestelde spullen zonder problemen. Dit vond ik heel prettig en toont dat de klantenservice goed functioneert. Wat ik echter jammer vind, is dat ik geen korting heb ontvangen op het andere terrarium, ondanks de lange wachttijd. Bovendien heb ik nog steeds geen bericht gekregen over wanneer ik mijn nieuwe terrarium kan verwachten. Al met al een gemengde ervaring: goede klantenservice en communicatie, maar teleurstellende levertijden en geen tegemoetkoming voor de opgelopen vertragingen.

Zoals het hoort

De verzending was niet voorradig, hiervoor hebben we verschillende opties voorgesteld gekregen, en werd ook de verwachte levertijd gegeven van het bestelde product. Hieraan is volledig voldaan . Dat is nou : zoals het hoort!!!!! RESPECT VOOR DE KLANT GAZO DOOR

• Klantenservice

Snel geleverd, met zorg verpakt.

Snel geleverd, netjes verpakt. Goede kwaliteit aas, vers. Erg tevreden.

• Klantenservice

Niet goed, niet slecht, tussenin

Verder nvt

• Klantenservice

Zoals iedereen verwacht. Goed goed goed

Goede site

Erg goed

Gewoon geweldig

Ik ben zeer tevreden of het bestellen en zeker het verpakken van junai doe zo voort

Heel goede kwaliteit

Snel geleverd en aantrekkelijke prijzen!!!

ALLES OK EN ZEER VLOTE LEVERING , BEDANKT

BEDANKT

• Website N.v.t.

goede service

goede service

• Klantenservice

Alles is geleverd zoals afgesproken.

Levertijd iets te lang om perfect te zijn.

• Klantenservice

Goedenmorgen service en snel en goed geleverd

Eerste keer besteld

Eenvoudige website om te bestellen, levering was de volgende dag al. Helaas niet compleet. Wel snel opgelost.

Lekker vlotte verzending

Vlotte verzending, en zeer tevreden met de aangekochte spullen

De kippen specialist

Goede ervaring

Prima webwinkel

Goede terugkoppeling naar de klant. Fraaie goede producten. Één van de weinige goede webwinkels. Top!!

Snel geleverd, duidelijke communicatie

=)

Grand choix, produit qualitatif et livraison rapide et bien protégé.

Enkel positieve ervaring

Prima product, duidelijke levering, snel en correcte afhandeling

Volgens afspraak geleverd.

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.