Vlot en duidelijk

De levering werd vlot geleverd en op de website staat heel duidelijk hoe je producten moet gebruiken.

Tevreden

Goed service, snel bezorgd

• Klantenservice N.v.t.

Goed product en snelle levering

Goed product en zeer snelle levering.

perfecte communicatie en opvolging

De bestelling had door het niet voorradig zijn enige vertraging opgelopen. Zonder uitstel werd ik op de hoogte gebracht met de mogelijkheid om te wachten op de levering of de levering te annuleren. TOP!

OnGeWoon

Vandaag besteld, overmorgen geleverd ! Kan niet beter. Van de kwartels krijg je ook een 10

Levertijd is een leugen

Er staat op de website een bepaalde levertijd maar deze komt niet overeen met wat of dat er daadwerkelijk gebeurt. Contact en service is slecht

• Klantenservice

Na het plaatsen van mijn bestelling waarvan 1 product niet leverbaar was, iets anders besteld waarna mijn bestelling de volgende dag geleverd werd.

• Klantenservice

Netjes ingepakt en bezorging op tijd

• Klantenservice N.v.t.

Top zaak. Telefonische en correcte afhandelingen bij problemen en vragen. Bestel zeker vaker.

Gewoon goed.

Goed product. Stevig verpakt.

Onverwachts goed!

Junai , naast de serieus concurrerende prijzen en echt grote keuze aan producten, heeft me aangenaam verrast met de snelheid dat ze mijn (zware) bestelling opgestuurd hebben. Toen door de post NL ietswat vertraagd liep en in meerdere dagen aankwam, heb ik met Junai gebeld. De vriendelijke persoon aan de telefoon kon meteen inzien waar de restante doos bij post NL gebleven was en dat die de dag erna zeker geleverd zou worden.

Exelent

Heel goede suvies duidelijke omschrijving en top kwaliteit dankjewel

• Klantenservice

Na wat strubbelingen met Bol.com heeft Junia toch het geleverde product, lees: mijn bestelling bij Bol.com, correct afgeleverd en zij begrepen de situatie. Prima opgelost. Mijn dank voor deze goede service. Aanbeveling, aquarium liefhebbers, bij deze winkel kun je je hart ophalen, zoveel keuze.

Tevreden!!

Wij hebben bodembedekking gekocht voor onze vogel. Hele goede bodembedekking, kwalitatief goed met een aantrekkelijke prijs. Het wordt netjes thuisgebracht! En ik heb een vriendelijk mailtje gekregen over een product die wij ook besteld hadden en niet meer leverbaar was. Fijn om te weten, dus al met al heel tevreden!!

• Klantenservice

Ruime keuze en goede kwaliteit

Mooie artikelen en bijna alles op voorraad. Duurde iets langer met verzenden omdat er een artikel niet op voorraad was. Na mailtje gestuurd te hebben een alternatief artikel aangeboden en de volgende dag was alles geleverd

• Klantenservice

Goed verpakt en geleverd conform vermelding

Bestelling gaat soepel, vermelde levertijd wordt nagekomen en verpakking is goed. Waarom geen 5 sterren? Levertijd van 4 werkdagen is langer dan we op internet gewend zijn. Produkt doet wat het moet doen!

Matig

Als eerste bestelling al gelijk niet op voorraad terwijl dat wel staat aangegeven het ging zich niet om een grote hoeveelheid maar om 2 stuks. Daardoor werd de levering ook vertraagt.

• Klantenservice

Good quality and fast delivery. The birds love it.

I ordered two 20Kg bird food and 100 fatbollen. The delivery was next day, and the quality is great. The birds loves the food.

Stipte levering

• Klantenservice

Prijs kwaliteit dik in orde

Als vogelliefhebber ben ik steeds op zoek naar kwalitatief goed voeder aan een schappelijke prijs voor de vogels. Steeds zakjes van 3 kg moeten aankopen om aan het verbruik te voldoen. Nu heb ik het gevonden en ik hoop dit te kunnen blijven te bestellen met zakken van 25 kg bij Junai.nl. Met een degelijke voorraad kan ik het nu iets langer trekken voor een nieuwe bestelling! Gezien de hoeveelheid / prijs had ik mijn twijfels over de kwaliteit...Ik moest het eens proberen....mijn twijfels waren onterecht, zeer degelijke zonnepitten zonder twijfel want de vogels pikken er gretig van.

Goede ervaring.

Goed product tegen een redelijke prijs.

Redelijk

Er was beloofd dat de producten de zelfde dag verzonden zouden worden, het werd echter 3 dagen later bezorgd, dit zonder bericht.

• Website N.v.t.

heel goed

als ik weer wat nodig ben dan bestel ik het bij JUNAI MVG CHRIS

• Klantenservice

Op tijd en netjes bezorgd

Snel en netjes de volgende dag bezorgd.

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.