Snelle levering.

Mijn eerste ervaring is top.

• Klantenservice N.v.t.

Product was niet op voorraad ondanks de website dit wel aangaf

Daarnaast meerdere vragen gesteld aan de klantenservice en er werd ontzettend kortaf gereageerd. Daarnaast werd niet direct op al mijn vragen gereageerd waardoor ik er zelf achteraan moest.

Netjes en snel

Gekregen wat ik wil.

Topervaring

Mooie prijs/kwaliteit,snelle levering...Aan te raden!

• Klantenservice N.v.t.

Ze hadden mijn spullen die ik moest hebben die in sommige winkels niet meer tekoop zijn. En e levering was ook super snel

• Klantenservice

De bestelde levering was niet compleet. Daar kwam ik een aantal dagen pas achter. Maar dit is zeer goed opgelost.

Voldoet niet aan afspraak

Hoes voor tuinset besteld,er werd aangegeven voor 11 uur besteld,volgende dag ik huis. Na een week gebeld en werd mij gezegd dat deze net onderweg was,morgen of overmorgen zou ik deze ontvangen Na nog een week jwam deze eindelijk dus 14 dagen moeten wachten!!!

• Website N.v.t.
  • Klantenservice

alleen zou ik de koekjes voortaan in zakjes doen nu lagen ze los in de doos

geen opmerkingen

ok

Mooie en duidelijke website

Duidelijke website. Ik had een vraag en daar kreeg ik snel antwoord op, niet dat ik haast had met deze bestelling. Levering was netjes ingepakt en toch geleverd binnen 3 dagen. We zijn helemaal tevreden en de katten ook met hun nieuwe tuigje.

• Klantenservice N.v.t.

Zag er goed uit levend voer

xxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxx

• Klantenservice

Levering te laat, te weinig en slechte communicatie

Alles besteld voor levering binnen de 5 dagen. Na 5 dagen bericht vd klantendienst of ze apart mogen leveren omdat iets pietluttig in vergelijking met de rest van de bestelling niet op voorraad was. M.a.w. ze waren al te laat, en daarna vragen ze of ze je nog later kunnen leveren maar dan opgesplitst. Sedert wanneer moet je zoiets vragen (en op die manier de verantwoordelijkhied terug bij de klant leggen tot die antwoordt). Na een paar dagen kreeg ik dan de levering die wel op voorraad was, evenwel zonder een 4-tal producten. Ik kon natuurlijk niet bewijzen dat deze er niet in zaten, maar gelukkig gaven ze het wel toe dat deze niet mee waren. "We sturen ze vandaag na", verder geen uitleg, geen excuses, geen attentie of kortingbon ... kortom alleen een slecht gevoel. De dag later dan wel mijn planten ontvangen, al was de kwaliteit ondermaats. Ik moet wel vermelden dat de aquaria wel super goed verpakt waren. Laat dit dan het pluspunt zijn en verder een onaangename ervaring.

Mijn eerste ervaring met Junai

Mijn eerste ervaring met Junai is zeker niet verkeerd. Helaas ging het om medicijnen maar door vergelijkingen bij Junai heel redelijk geprijst, dus dat is altijd goed. Klein min puntje is de levertijd alhoewel de site dat ook aangeeft 4 dagen wachten zeg maar. Maar ook geen dag langer dus ja als je daar rekening mee kan houden is dat prima maar bij spoed bestelling misschien eerst even bellen?

prima service

bestelling rap geleverd en prima staat!!

• Klantenservice

Een drinknippel voor de kippen bleek te lekken. Nadat dit gemeld te hebben aan Junai werd gelijk een nieuwe opgestuurd. Top!

• Klantenservice

Pakket is nog steeds niet geleverd

Heel slechte ervaring

Producten voldoen

Uw firma zou een 10 krijgen als post.nl het niet naar de kloten zou doen altijd miserie met die mensen

je krijgt wat je vraagt

Krijgt met PostNL op tijd je spul(len)

• Website N.v.t.
  • Klantenservice N.v.t.

Im still waiting for my order ..

Delivery is very long i must do terrarium for my animal but still i dont have my order ..

Goed verpakt.

Goed verpakt en nog bevroren ondanks late levering

Geweldige service en kwaliteit

Vriendelijke mensen, goede kwaliteit en een eerlijke prijs. Snelle afhandeling van mijn bestelling. Heerlijk dat jullie zo dichtbij zitten. Kan altijd goed terecht voor wat ik nodig heb voor mijn dieren.

Snel en goed

Werkt prima

Goed product

Bestellen en levering ging goed. Producten in goede staat

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.