Matig

Het was zo'n kleine bestelling had in een envelop gekunt en makkelijk in de brievenbus gekunt. Ipv in grotere doos. Extra rijkosten voor jullie en mij. Door extra verpakking en rijkosten ook nog slecht voor het milieu

• Klantenservice N.v.t.

Razendsnel in leveren, en nemen de tijd met adviseren. Kom zeker terug.

Deels weggegooid geld

Enorm grote keuze aan leuk materiaal, snelle service... maar de kwaliteit van de aquariumplanten laat serieus de wensen over. Veel te klein, amper gezond blad, algen op het blad... Van de 4 in vitro cups die ik heb besteld, heb ik er 1 (deels) kunnen gebruiken. De rest was plantenmoes. (jammer want de planten zijn toch van erkende kwekerijen) Voor dezelfde prijs kan je dezelfde soorten, in veel betere kwaliteit vinden bij andere online winkels.

Super snelle service top⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Zeer tevreden, Doe zo verder,

Zeer lang wachten, vooruit betaald en zelf 2x moeten herinneren

Na ruim zes weken en twee herinneringsmails aan hen, kreeg ik eindelijk mijn bestelling.

Er wordt snel gehandeld. Top

vlotte en nette presentatie

de website is zeer uitgebreid.Mogen wat meer munten op aangeboden worden.

Gewoon goed

De service is prima waren een paar zakjes kapot gegaan ik kreeg gelijk nieuwe toe gestuurd netjes

Waardeloos

Waardeloze planten,om van de service maar niet te spreken 2 planten gekocht alle 2 in stukjes en verlept volgens junai kon ik ze gewoon poten huh!!!!

Alles onder één dak

Ik heb verschillende materialen besteld voor mijn vijver waaronder een filter. Na 2 maanden was het al stuk. Ik heb deze teruggestuurd en deze werd prompt gratis hersteld. Als dat geen service is.

Alles naar wens verlopen

Alles naar wens verlopen

zeer snelle levering.

• Klantenservice

Heel snelle levering, heel goede kwaliteit.

De levering kwam de volgende dag al aan en de kwaliteit van m'n bestelde kweekpotten was hoger dan ik had verwacht.

• Klantenservice N.v.t.

Goede service en makkelijk in elkaar te zetten

De titel zegt het al. Wij kochten een houtenkonijnenhok.

Communicatie

Onduidelijke informatie wanner pakket verzonden is na geregeld mail te hebben gestuurd daarna telefonisch contact gehad ze zouden mij die zelfde middag terug bellen wat ook niet na gekomen is.Een kooi versturen en je moet er 7 dagen met bestellen erbij was het 13 dagen op wachten voor je hem krijgt vind ik wel heel lang,Voor 22 uur besteld volgende dag verzonden,terwijl hij 8 dagen geleden al bij jullie binnen was om doorgestuurd teworden,slechte communicatie vandaar een 3 sterren

• Klantenservice

Bien commandé et articles bien livrés

Très bonne qualité des articles livrés et rapidité d'envois

Snelle levering.

De dag erna al geleverd.

Heel snel en correct.

Het is heel simpel, bestellen, betalen en de volgende dag keurig netjes verpakt geleverd. Zo eenvoudig kan en hoort dat te gaan. Prima geregeld dus

• Klantenservice N.v.t.

Heb het product nog (steeds) niet ontvangen…

Zie bovenstaande

Ben tevreden.

Goede producten en correcte levering

Laat leveren

Laat leveren en na mail contact geven ze aan dat het er binnen een week zou moeten zijn. Dit tot 2x toe niet gelukt. En dat terwijl er met de aankoop aangegeven was dat het op voorraad was

• Klantenservice

Om het bestellen van mijn producten Combo Fellas & Felblack,... is het wel even dubbelchecken wat je juist koopt. De foto's werken niet naar behoren wanneer je de prijs zoekt en omgekeerd.

Super tevreden !!!

De bestelde artikelen waren conform de beschrijving op de website en werden snel geleverd.

Good servis Good produkt

Vlotte levering

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.