• Klantenservice

Diir de snelle en goede service ben ik snel geholpen. En zal zeker ze nog bestellen.

mooi assortiment

de Feed-O-Matic Trapbak 20kg besteld. netjes geleverd, de moertjes lopen er wel vanaf. kun je verhelpen door lijm tussen het schroefdraad te doen of borgmoertjes.

• Klantenservice N.v.t.

Vlot bezorgd.

Correct verpakt,en vlotte bezorging.

• Klantenservice

Super produit et super service

Enfin un mangeoire anti-gaspillage qui est vraiment efficace

• Klantenservice

Na twijfel toch is het toch goed gekomen

De bestelprocedure ging vlekkeloos en goed. De levering ging trager dan verwacht. De bestelde hondenbrokken stonden bij Junai ‘op voorraad’ dan zou de levering de volgende dag plaatsvinden. Na een aantal dagen gebeld omdat de bestelling nog niet geleverd was. Contact met de medewerker was goed. Nadat de bestelling bij Junai binnen was, is het ook direct geleverd. Echter dat de bestelling ‘op voorraad’ staat vermeld naar dat dit niet zo is, kan als misleidend ervaren worden. Toch is de bestelling na 7 dagen uitgeleverd op een nette wijze.

Zeer goed.

Zeer goede communicatie

Vlotte en snelle communicatie

• Klantenservice

Keramieke lamp kapot maar wel een nieuwe gekregen

Eerste pakket was kapot maar gelukkig kreeg ik een nieuwe door een retouraanzoek achter te laten. Snelle services!

• Klantenservice

Vriendelijke en goede service!

Vriendelijke en goede service!

• Klantenservice

Bij mijn bestelling zat een beschadigd item. Ik had hierover contact met de klantendienst. Ik kreeg telkens vlot antwoord, en kreeg uiteindelijk snel vervanging van het kapotte product toegestuurd.

Fijne webwinkel

Snelle service netjes ingepakt! Pelles zelf ruiken mierzoet chemisch letterlijk hele woonkamer stinkt ernaar dus iver de kwaliteit heb ik beetje twijfels. Vogels eten het inderdaad zonder moeite :')

• Klantenservice N.v.t.

Via de chat goed voorgelicht over het product wat ik wilde aanschaffen. goede website; ruim aanbod. Snelle levering.

Super werkt het

Het middel werkt zo als verteld word.

• Klantenservice

Goede produkten en goede klantenservice

Ik ben zeer tevreden over de produkten en het contact met de klantenservice. Alleen de levertijd is vrij lang. Maar wellicht had dit te maken met de drukke december maand. Dus voordeel van de twijfel. Verder zeer tevreden

top

vriendelijk en snelle levering

• Klantenservice

Heel snelle levering en goede kwaliteit

Gewoon TOP

• Klantenservice

Snelle levering, maar het verkeerde produkt.

Tekeurstellend

• Klantenservice

Super service en zeer snel

Treeeeee

Bonjour, j'avais demandé que le colis soit livré à mon adresse et le colis à été livré à un point poste, et li n'y avait aucun documents dans ma boîte aux lettres pour me signaler que mon colis a été déposé aux point posté. Salutations, Regis Proost

Alles naar verwachting

Lange leverings termijn

Leverings termijn was 15 dagen ipv de vermelde 5 dagen en hierover werd niet gecommuniceerd. Product nog moeten aanpassen omdat er een verkeerd onderdeel in de doos zat.

• Klantenservice

Was wel een lange levertijd

Ik heb nog moeten navragen over de bestelling

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.