Superbe service!

Zelden zo een zorg voor veilige verpakking gezien. Ik denk dat er een vrachtwagen mag over rijden vooraleer er een kras zou zijn op het aquarium.

Prima service.

Dit is de eerste keer dat ik bij Junai iets heb besteld. De klantenservice was goed telefonisch bereikbaar. Heel belangrijk! Kreeg inderdaad zoals afgesproken de volgende dag een mailtje met antwoord op mijn vragen. Heel fijn. Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, kreeg ik inderdaad de volgende dag mijn bestelling thuis afgeleverd. Het pakket zag er verzorgd uit. DUS een zeer tevreden klant.

Correcte product

Product correct en geleverd binnen de verwachte termijn!!!

Klantendienst reageert direct...

Bestelling had vertraging door misverstand...maar snel opgelost. Prima

Spullen zijn goed

Ik dacht waar blijven mijn pitten, maar ik moest gewoon een beetje geduldig zijn!

Bijna een 20 dagen moeten wachten op een bestelling

Niets meer op kopen

Toppie!

• Klantenservice

Van bestellen tot aflevering: gewoon perfect.

• Klantenservice N.v.t.

Van bestelling tot levering alles goed verlopen

Top !

slecht

Wat besteld, maar tot op heden nog steeds niets ontvangen.

Mooi product

Goede website

• Klantenservice

Prima afhandeling van bestelling, zelfs bij een foutje!

Er was een verkeerd artikel geleverd en door duidelijke instructie tijdens contact, was dit snel opgelost.

Veel beloven

Voor een bepaald uur bestellen morgen in huis. Deze zin kreeg ik en kwam heel goed uit uiteindelijk was het wel niet zo pas 4 dage later gekregen

Levering duurt te lang

Levering duurt te lang

• Klantenservice

Snel geleverd en goede kwaliteit

Alles goed behalve levering

De levering is niet goed gelukt. Kleine onderdeeltjes waren los in de doos en die was gescheurd, dus 1 nippel was kwijt. De levering was van 2 pakketjes: 1 pakketje was bij de buren afgezet, de 2de is niet tot bij ons bedrijf geraakt (ondanks het feit dat wij aanwezig waren). Wij moesten die in een PostNL service afhalen.

Slecht

Ik kreeg geen email betreft status van mijn bestelling. Geen tracking code. Ze hadden een product uit voorraad, maar ik kwam dit te weten omdat ik zelf belde, dus had ik niet gebeld dan had ik dit niet geweten. Mijn bestelling kwam een week later. Slecht service.

Betrouwbare website

Snel

zeer goed

Ik ben zeer tevreden over Junai, zij geven een goede en duidelijke service. Ook word er nog een controle vraag gesteld voor de duidelijkheid. De levering is heel snel gedaan. Dank .

supersnelle correcte levering

Vlotte levering Aantrekkelijke prijs

Très bonne expérience

Livraison un peu longue vers la Belgique mais sinon service très bien

• Klantenservice N.v.t.

Prima site. Alleen weinig tot geen info over wanneer/ hoelang de levertijd is. Soms heel snel soms gaat er zonder info een week over heen.

Een aanrader!

Vlotte verwerking en de klant wordt uitstekend op de hoogte gehouden hoe de stand van zaken is bij evt. latere levering etc.

Goede ervaring

Het is heel makkelijk om iets aan te schaffen bij Junai en er wordt heel snel geleverd

Overzichtelijke site

Alleen de bezorging mag sneller. Nu gemiddeld 4a 5 dagen. En sneller track en trace

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.