Slecht verpakt..

Product prima enzo. Maar een zak van 9kg mag wel wat fatsoenlijker ingepakt worden. 1 stukje tape op de boven en onderkant is niet heel sterk kan ik je vertellen.. Was eigenlijk wel verbaasd dat de doos niet helemaal open was gescheurd. Doos zag er ook niet stevig uit. De zak van het grind was ook beschadigd en lomp dichtgeplakt. 1e bestelling hier ging wel goed, maar jammer dat het nu zo moet.

• Klantenservice

Prima communicatie over levering.

Wat snel bezorgd kon worden werd zorgvuldig verpakt geleverd. Over een artikel dat veel later bezorgd kon worden werd helder en persoonlijk gecommuniceerd met vrije keuzes.

• Klantenservice

Vaak dingen niet op voorraad

Website niet up to date. Ze adverteren met super snelle levering echter is het product vaak helemaal niet op voorraad. Voor de derde maal een bestelling gedaan via deze site en weken moeten wachten tot het product weer op voorraad is. Zal hier niets meer bestellen

Snel en goed

Bijna gekregen wat ik bestelde, na een telefoontje, dat kan daar nog, wordt het nagestuurd Nog niet ontvangen, maar ik twijfel er niet over dat dit nog komt. Voor mij een blijver.

• Klantenservice

Geleverd volgens de aangegeven levertijd, bestelling zoals besteld. Bij vraag antwoord gekregen. Geen problemen ervaren

Te lange lever teid

Vond het jammer dat de producten lang onder wegwaren.

Slecht

Lange levertijd, slechte ( geen) communicatie hierover.

• Klantenservice

het is zoals het moet perfect in orde

zeer goed en netjes

Wacht nog op bestelling

• Levering N.v.t.

licht positief

de artikels op zich alles OK, maar de verpakking trekt op niks, aangekomen doos volledig open en gescheurd, veel te licht karton voor het gewicht in de doos

• Klantenservice N.v.t.

Goede service,zeer aardige medewerker aan de telefoon,met meedenkend advies

Fijn

Goed aanbod en fijne levering

te lange verzendtijd

het staat niet op de site dat het produkt niet op voorraad is dus de producten kwamen een week later pas

Geweldige service.

IK kreeg eerst een mail dat het product niet op voorraad was maar het zou snel binnenkomen. Enkele dagen later was het er. Het was niet helemaal compleet. Na een telefoontje was de rest er de volgende dag ook. Prima.

• Klantenservice

junai was correct en efficient

Junai verzond mijn bestelling direct en correct! Maar de postbezorging (Post.nl) was een ramp. Waar mijn bestelling de volgende dag al geleverd had kunnen worden, veranderde post.nl 5 maal de bezorg tijd en dumpte het pakket uiteindelijk ruim voor de laatst afgesproken levertijd in een verzamelloods, aan de andere kant van de stad waardoor er 12 kilometer gereden moest worden om het pakket op te halen. Mijn advies: kies een andere bezorger, want Post.nl is een dure ramp !!

• Klantenservice

Snelle levering en degelijke product tot nu toe.

Snelle levering en een degelijke product tot nu toe moet ik zeggen. Aangenaam verrast ervan toch wel. Ik ben een tevreden klant. Nu hopen dat ik er lang van kan genieten.

• Klantenservice N.v.t.

Goede prijzen, snelle levering!

Gewoon netjes geregeld

Prima geregeld

Binnen paar dagen alles in huis

snelle, correcte levering

De dag na bestelling stond het pakket al aan de deur. Snel en correct dus! Top!

• Klantenservice N.v.t.

goede omschrijving van product en snel geleverd

Goed en netjes

Junai ok - Post NL niet ok

Drie mails gehad van post NL en drie keer ander tijdstip van levering - zelfs één van levering tussen 17.30u en 19.30 u op de firma !!!!!! Weinig firma’s waar permanentie is tot 19.30u !!! Zonder aanbellen, zonder telefoontje pakketjes voor de deur GESMETEN en waarvan één doos serieus gescheurd NEEN post NL is geen aanrader

Altijd goed in orde

Bestel er vaak top

GOEDE SERVIS

ZEER SNELLE LEVERING

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.