Mooie afgewerkte stok

Ben tevreden over mijn bestelling een goede lengte en degelijk van hout soort

• Klantenservice

Op zondag besteld, op maandag in huis, top!

Grote zak meelwurmen besteld zodat we de hele winter de vogels buiten kunnen verwennen, supersnel geleverd!!

Prijs kwaliteit

Snelle levering van de producten. Prijs kwaliteit ook dik in orde.

Goed product

• Klantenservice N.v.t.

De spullen zijn geleverd en niks mis mee

Volgens de website was alles op voorraad maar toch nog een week later geleverd dan t zou zijn Das nou een beetje jammer Mars

• Klantenservice

Goede prijs en supersnelle levering!

Goede prijs en supersnelle levering!

• Klantenservice

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling

Ik bestelde 9 dagen een Exo Terra terrarium. Het zou binnen 24 á 48 uren verzonden worden. Het is er nog steeds niet. Ondertussen heb ik al 3 keer gebeld en het moet nog steeds verzonden worden. Mijn Afrikaanse stierkikker moet dringend een groter terrarium hebben. Jammer dat dit zo moet verlopen…..

Snel geleverd.

Keurig de volgende dag alles in huis. De doos had wat kleiner gemogen.

Bestelling correct ontvangen

Besteld onderdeel was blijkbaar niet in voorraad. Heb dus even langer moeten wachten. Voor de rest alles ok.

Schade

Helaas heeft de post maar een deel gebracht. Tweede deel moest ik zelf ophalen. De overdoos was kapot en was de zak met de hennep bodembedekking gescheurd. Twee himalaya zoutstenen gebroken, waarbij één echt in stukjes. Kortom, best veel schade door slechte verpakking Intussen contact gehad met Junai en zij hebben ivm de schade een korting gegeven en overgemaakt. Dank voor het begrip , Junai en wanneer weer nodig bestel ik weer wat ik nodig heb.

• Klantenservice N.v.t.

Goede shop met een uitgebreid assortiment

Echt een heel goede online winkel met alle kwalitatieve spullen die je nodig hebt om je dieren goed te verzorgen

• Klantenservice

Netjes verpakt bezorgd en op de hoogte gehouden van het verzendproces

• Klantenservice

Snelle levering van een goed product.

Makkelijk te bestellen en de volgende dag bezorgd. Kreeg bericht van de tijd van levering . Tevreden.

Geweldig genoten…….de vogels dannnnn

Goed afgeleverd

Makkelijk te bestellen

snel en zakelijk

kortom, 100% zoals je het mag verwachten, maar jullie doen het, klein minpuntje: verpakking (kartonnen doos) was gescheurd wegens niet stevig genoeg voor wisselende inhoud (zak 20kg+kleinere zaken)

• Klantenservice N.v.t.

Komen hun belofte na. Voor 22:00u besteld is volgende dag geleverd. Heel blij mee.

Niet best

Volgens de site op voorraad, dus niet pas week later geleverd en dan nog in twee keer. Prijs wel oké !

Positief

Klantenservice wordt ernstig genomen

• Website N.v.t.
  • Levering N.v.t.
  • Klantenservice N.v.t.

Artikel besteld en binnen 4 dagen geleverd. Super !

Prima ervaring

Geen klachten

correcte en snelle service

het is duidelijk op de website wat er beschikbaar is en wat niet in de namiddag besteld en de dag daarna afgeleverd aan huis. dank u wel !

• Klantenservice

Netjes op de hoogte van voorraad info

Je wordt als klant netjes geïnformeerd als t even iets langer duurt en komen de afspraken daarna ook keurig na.

• Klantenservice

Top zaak. Snel geleverd comform afspraak.

• Klantenservice N.v.t.

Goed product en netjes toegekomen

Bode die het kwam brengen, via post NL, heeft het in de openstaande garage gelegd en was weg. Ik had zijn camionette zien stoppen en was naar beneden gegaan om de deur te openen. Ik moest geen bon voor ontvangst aftekenen of zo. De chauffeur maakte zich nogal snel uit de voeten... De verpakking, plastiek, was wel opengemaakt ! Dat vond ik wel raar. verder tevreden over het artikel.

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.