achat d'un article

j'ai acheter un article a se fameux magasin article soit disant livrer dans les 24 h donc reçu le paiement direct via paypal . suite a cela après quelques jours toujours pas reçu ma commande . j'averti paylpal livraison pas encore reçue suite a cela 3 jours en plus je reçois enfin ma commande mais paypal ma rembourser la commande que je n'avez reçu .attend commande de 27 euros je suis de bonne fois je renvoie ma commande qui me côute 18.10 euros de frais d'envoie donc voilà aujourd hui je reçois un email que les frais d'envoie sont a ma charge magasin de basse classe .

Prima zoals besteld. Snel geleverd

Ze zijn prima

Prima quality

• Klantenservice

Très contente de mon achat

Première fois que je commande et très satisfaite ,envois super rapide, je recommande.

• N/A

• Klantenservice

Goede producten tegen een scherpe prijs

Levering was niet zoals op de site was aangegeven binnen één werkdag. Pakket was beschadigd bij ophalen op het pakketpost loket. Zak met legkorrel (meebesteld ivm bezorgkosten) was gescheurd, inhoud voor de helft in de doos en bestelde legnesten zaten los in de doos. Eerder besteld bij Junai, geen problemen maar legkorrel haal ik volgende keer weer gewoon bij de molen ;-)

Snel in bezorgen. Klant vriendelijk Zeer tevreden

• Klantenservice

Product goed, leveren kan beter.

Ik heb het als vervelend ervaren dat iets op voorraad lijkt te zijn en dat je dan tot 2x toe een aangepaste leverdatum krijgt.

Goede producten en service

Innovatieve producten tegen betaalbare prijzen

• Klantenservice

Man die heel nauwgezet werkt. Wij zijn ter plaatste geweest. Je merkt onmiddellijk dat hij heel ordelijk, nauwkeurig en Pietje precies is. Hoe zijn werkmateriaal geordende is! Prachtig. Dit kan niet verbeterd worden. Heel goede kwaliteit ook tegen een eerlijke prijs!

parkietenzaad

Ik moest opzoek naar een ander zaad voor mijn parkiet, Ik kwam bij parkietzaad puur van witte molen uit. Er zitten verschillende zaden in. Sinds mijn parkiet dit voer krijgt is hij weer een stuk levendiger. Voor die tijd zat hij de meeste tijd dik en stil op zijn stok. Hij is nu 7 jaar. Het is wel een stuk duurder dan het voer wat je in de supermarkt koopt, maar dat heb ik er wel voor over.

content en général

j'ai commandé le 31/08 et j'ai reçu le 06/09, sur le site on dit que c'est plus vite , mais pas grave ils ont répondu à mon mails très vite et la marchandise ok de qualité

Alles in orde

Zeer goede en snelle service

• Klantenservice

Veel op voorraad, snelle verzending.

Voor een kanarie de Anti Coccidiose van "Sjoerd Swart" besteld. Had dit snel nodig, en aangezien op de site van Junai staat dat het per omgaande word verzonden, de bestelling geplaatst. Ondanks dit op een zaterdag avond was, werd ik toch direct op de hoogte gehouden van het verloop van levering. Maandag werd het pakketje reeds geleverd, netjes en degelijk verpakt. Kortom, prima service, komen afspraken na, en hebben vel op voorraad. Prima winkel / webshop.

Snel binnen, goed verpakt

Verschillende producten besteld, alles wat breekbaar was in een losse doos degelijk verpakt. Al het voer in een losse doos. Dag van de bestelling alles op de post

• Klantenservice N.v.t.

Ik wilde mijn bestelling aanpassen en ipv veel gemail over een weer werd ik netjes gebeld om het gelijk en snel aan te passen! Dus goede service! Beter dan de meeste zaken tegenwoordig.

• Klantenservice

Duidelijke website, snelle verzending, goede prijs-kwaliteitverhouding

Heb al meerdere keren via deze website besteld omdat ik erop kan vertrouwen dat het goed en snel wordt afgehandeld.

Perfect!

Supersnelle levering en natuurlijk prima product en goed verpakt!

Snelle, fijne webwinkel

Er ontbrak een klein onderdeel van mijn bestelling. Gebeld, zeer vriendelijk geholpen en onderdeel direct nagestuurd. Hele fijne webwinkel, vriendelijk personeel en mooie producten. Grote aanrader!

Goede producten , snelle verzending

Mijn bestelling is dezelfde dag nog verzonden . Helaas waren bij aankomst producten die beschadigd waren. Contact opgenomen, de volgende dag al antwoord gekregen en correct opgelost .

Super levering

Goed verpakt en op de aangegeven tijd geleverd

Goed, snelle levering

Goed, snelle levering, alles ok

hele snelle service

1 ervaring, dag na bestelling in huis.

• Website N.v.t.
  • Klantenservice N.v.t.

Perfect, niets 0p aan te merken.

Vlotte bediening . Correcte en vlugge afronding van de bestelling. Producten zijn zoals beschreven. Zeker voor herhaling vatbaar.

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.