Super goed

Bestelling kapot geleverd

Bestelling werd kapot geleverd. Eerst dacht ik dat dit door de koeriersdienst moest gebeurd zijn maar mijn artikel paste zelfs niet in de doos waar het inzat dus moest met brute kracht hier zijn ingevuld. Heel erg spijtig want voorheen nooit problemen gehad.

Veel keus

Veel keus En ook naar België snel verzonden. Nalevering heeft wat langer op zich laten wachten maar hij is binnen.Wordt in ieder geval niet vergeten!!Prima

Mwoa

Hele scherpe prijzen, maar je ziet gelijk waarom. Kartonnen eierdozen gekregen terwijl ik plastic besteld heb (plastic was ook duurder), ring van de waterfles ontbrak vanwege slecht inpakken (waarschijnlijk gewoon uit de doos gevallen tijdens transport) en 1 van de twee leghokken die ik bestelde zaten de krassen al op. Verzending was snel en zoals ik al zei krijg je waar je voor betaald.

• Klantenservice N.v.t.

Goede prijs. Snelle levering. Top.

Goede prijs. Snelle levering. Top

• Klantenservice N.v.t.

snelle levering an de bestelde artikelen

Zeer goede ervaring

Prima product, zeer snelle levering

Klacht goed opgelost

Had een verzend/voederbox besteld voor reptielen. Deze kwam echter beschadigd binnen. Vervangen ging niet meer omdat ik hem onmiddellijk nodig had. Mocht het artikel franco terug sturen en heb mijn geld incl. verzendkosten terug gekregen. Netjes afgehandeld.

• Klantenservice

waardeloos hier rommel sturen ze je op

hier 2 drink flessen besteld waarvan 1 goed en 1 niet goed de drinkfles lekt en is niet compleet de dop past er niet goed op echt slecht ze zouden een nieuwe sturen ze al 2 keer moeten helpen herinneren maar niks ontvangen hier moet je niks bestelen rommel

• Klantenservice

goed assortiment tegen een goede prijs

fijn dat het ook af te halen is

Prima shop

Voordelige keuzes en snelle levering

Goede kwaliteit

Bestellen en het produkt wordt snel geleverd.

zeer goede service, snel

zeer goede service, snel

Qualiteit en correcte zending

Prijs/Qualiteid Top, verzending zonder probleme. Altijd wer

• Klantenservice

Snelle levering zelf naar Spanje, goed materiaal en correcte prijs

Mooie kwaliteit planten

Zoals aangegeven zijn de planten prima, helaas ontbrak de wel betaalde kunststof verpakkingsdoos.

• Website N.v.t.
  • Klantenservice N.v.t.

Goed product, snelle bezorging.

Hier vond ik precies wat ik nodig had, een mooie grote voedertafel. We genieten elke dag van alle vogels die hier komen eten. Mooi en stevig product en de levering was binnen de afgesproken tijd. Ook het voer is van goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden over Junai.

alles was top!

alles perfect en snel geleverd

Professionals

Alles wat ik nodig heb voor ons aquarium is beschikbaar. Heb je toch een aanvullende vraag dan wordt die snel en correct beantwoord. Ik heb uit ervaring geleerd dat je beter rechtstreeks biuj Junai spullen kunt kopen dan bij een tussenpartij. Kortste klap voor een deskundig advies en goed product, daarom koop ik voortaan al die artikelen bij Junai.

Niets op aan te merken

Super service, snelle levering

Geweldig!

Supersnel en correct bezorgd Goede webshop Ik was blij dat Junai dit product verkoopt, het is haast nergens te krijgen en het is een heel goed product!

Alles Top voor elkaar waterplanten

Alles Top voor elkaar mooie waterplanten ben er blij mee

Super geregeld

Super geregeld. Mooie planten voor het aquarium besteld, netjes verpakt en goed aangekomen.

• Klantenservice

Bijna alles is goed aangekomen en volgens de tijd die de website meegaf. Enkel 1 plant kwam wat bedroefd aan.

Superwebwinkel!

Als er 1 webwinkel is die klantvriendelijkheid nog hoog in het vaandel hebben, dan is het Junai! Altijd meedenken met de klant. Dat is iets waar veel webwinkels een puntje aan kunnen zuigen hoor!

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.