Hier vond ik precies wat ik nodig had, een mooie grote voedertafel. We genieten elke dag van alle vogels die hier komen eten. Mooi en stevig product en de levering was binnen de afgesproken tijd. Ook het voer is van goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden over Junai.
Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! We zijn blij te horen dat u precies heeft gevonden wat u nodig had en dat de grote voedertafel aan uw verwachtingen voldoet. Het is fantastisch om te weten dat u geniet van de vogels die komen eten. We streven ernaar om producten van goede kwaliteit te bieden en we zijn verheugd dat u tevreden bent met zowel de voedertafel als het voer.
alles perfect en snel geleverd
Hartelijk dank voor uw enthousiaste reactie! We zijn blij te horen dat alles naar wens is en dat de levering snel en perfect was. Uw tevredenheid is voor ons zeer belangrijk. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
Alles wat ik nodig heb voor ons aquarium is beschikbaar. Heb je toch een aanvullende vraag dan wordt die snel en correct beantwoord. Ik heb uit ervaring geleerd dat je beter rechtstreeks biuj Junai spullen kunt kopen dan bij een tussenpartij. Kortste klap voor een deskundig advies en goed product, daarom koop ik voortaan al die artikelen bij Junai.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met ons assortiment voor uw aquarium en dat u onze klantenservice als snel en deskundig ervaart. Het is fijn om te weten dat u de voorkeur geeft aan het kopen bij Junai voor zowel de producten als het advies. We waarderen uw vertrouwen en staan altijd klaar om u te helpen met al uw vragen. We kijken ernaar uit u opnieuw te verwelkomen!
Super service, snelle levering
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en de snelle levering. Uw tevredenheid betekent veel voor ons. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan we altijd voor u klaar!
Supersnel en correct bezorgd Goede webshop Ik was blij dat Junai dit product verkoopt, het is haast nergens te krijgen en het is een heel goed product!
Hartelijk dank voor uw enthousiaste beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de supersnelle en correcte levering. Het doet ons ook plezier dat u ons assortiment waardeert en dat u het product bij ons heeft kunnen vinden. We streven ernaar om alleen de beste producten aan te bieden en uw tevredenheid is onze grootste beloning.
Alles Top voor elkaar mooie waterplanten ben er blij mee
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat alles naar wens is en dat u tevreden bent met de mooie waterplanten. Uw tevredenheid is voor ons zeer belangrijk. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of meer producten willen bestellen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
Super geregeld. Mooie planten voor het aquarium besteld, netjes verpakt en goed aangekomen.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij te horen dat de planten voor uw aquarium netjes verpakt en goed zijn aangekomen. Het is fijn om te weten dat u tevreden bent met onze service. Als u in de toekomst nog vragen heeft of meer planten wilt bestellen, staan we altijd voor u klaar!
Bijna alles is goed aangekomen en volgens de tijd die de website meegaf. Enkel 1 plant kwam wat bedroefd aan.
Dank u voor uw feedback! We zijn blij te horen dat bijna alles goed is aangekomen en binnen de verwachte tijd. Wat betreft de plant die in minder goede staat was: aquariumplanten kunnen soms even de tijd nodig hebben om bij te trekken. Als u binnen een week geen verbetering ziet, neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag naar mogelijke oplossingen om u verder te helpen.
Als er 1 webwinkel is die klantvriendelijkheid nog hoog in het vaandel hebben, dan is het Junai! Altijd meedenken met de klant. Dat is iets waar veel webwinkels een puntje aan kunnen zuigen hoor!
Hartelijk dank voor uw geweldige complimenten! We zijn ontzettend blij te horen dat u onze klantvriendelijkheid waardeert en dat u onze service als meedenkend ervaart. Het is onze missie om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en uw feedback motiveert ons om dat te blijven doen. Als u in de toekomst nog vragen of opmerkingen heeft, staan we altijd voor u klaar. We kijken ernaar uit om u opnieuw van dienst te zijn!
Nette service
Snelle levering!
snel Antwerpen, snelle levering, met een goede prijs-prestatieverhouding. Ik ben helemaal tevreden en kan JUNAI alleen maar aanbevelen
Great selection, package was well done - nothing broken on arrival! Satisfied overall with everything! Thank you!
Flesjes Forté zijn goed geprijsd en snel geleverd.
Had eierdozen gekocht voor 18 kwarteleieren, helaas eierdozen gekregen voor normale eieren (waar maar 12 eieren in konden). Klantenservice hiervan op de hoogte gebracht en nieuwe toegestuurd gekregen.
Snelle levering goede prijs
Prima winkel!
Bedankt voor uw feedback. We begrijpen uw frustratie en willen u erop wijzen dat de levertijd voor elk product te vinden is onder het kopje "levertijd" op de productpagina. We zijn blij te horen dat uw bestelling inmiddels in goede orde is afgeleverd. Als u in de toekomst nog vragen heeft of als we u verder kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons!
Originele beoordeling
Ik doe een bestelling op donderdag. Op de dinsdag daarna heb ik nog niets gehoord. Als iets niet leverbaar is wil ik dat wel graag horen of zien op de website als ik het bestel. Normaal kan ik binnen een dag afhalen.
Zeer tevreden met de levering van mijn planten en voiding voor vissen
Snel geleverd en als iets niet op voorraad is of vertraging heeft word ik op de hoogte gehouden.
Goed en geweldig
Perfecte levering, accuraat
op tijd geleverd
Goed contact, snelle levering.
Alles naar wens van bestelling tot levering
Pekelwerk 38
9663AW Nieuwe pekela
Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.