Filtre

Goed, vriendelijk, behulpzaam, betrouwbaar

De vriendelijkheid en service verraste mij.

Snelle reacties op vragen en goede voorlichting!

Helemaal top

snel, kwalitatief super, goed meegedacht!

Komen hun afspraken na

Ik vond het wel raar dat je eerst moet betalen alvorens tot levering over te gaan. Binnen een groot bedrijf is dat vaak moeilijk aangezien alle leveringen met facturen achteraf gaan.

Prettige samenwerking

Het artikel dat we graag wilden bestellen was niet op voorraad in de juiste kleur. Het kon wel geleverd worden maar dan buiten de door ons gewenste termijn. We hebben daarom meen andere kleur besteld en het artikel stelde niet teleur. Prima product, snelle levering.

We kregen een top product en super service

Ik kreeg veel hulp, en een mooi product! Helemaal blij!

Snelle reactie en super meedenkend!

Na een mailtje kregen we direct antwoord. ze hebben heel goed meegedacht en uiteindelijk zijn er mooie dingen voor ons gemaakt. heel tevreden en zeker aan te bevelen!

Supergoede en snelle service en denken mee met de klant!

Een snelle reactie op de offerte aanvraag waarna een zeer prettig mailcontact volgde. En ook nadat de geschenken geleverd waren nog even de navraag of alles naar wens was. Heel erg prettig als er zo met je als klant wordt omgegaan!

Leuke relatiegeschenken

Altijd vriendelijk en deskundig contact met de medewerkers van Relatiegeschenken.nl Ze kijken/denken met je mee om een passend relatiegeschenk te vinden. Nu voor de 2e keer een relatiegeschenk bij hen gekocht. In dit geval mooie vaatwasmachine bestendige artikelen. We zijn er erg blij mee!

Topervaring!

Voor onze Dag van de Verpleging is gekozen voor een siliconen lunchbox. Deze wilden wij in 2 kleuren + tekst en bedrijfslogo. Onze wensen zijn in goed en snel overleg fantastisch uitgevoerd. Zeer klantvriendelijk en ook fijn dat er goed wordt meegedacht om tot het gewenste resultaat te komen. Hartelijk dank hiervoor! Een absolute aanrader. Het is een superleuk product geworden. We kijken ernaar uit om dit aan onze collega's uit te reiken.

Ondanks een foutje in de levering toch een dikke 9

Het contact met relatiegeschenken.nl heb ik als zeer plezierig ervaren. Bij het plaatsen van een grote orde kan er altijd iets onverwachts gebeuren. Dat geeft niet, als het maar netjes opgelost wordt en je ervan op de hoogte wordt gebracht en gehouden. De extra inspanning die geleverd is wordt door ons enorm gewaardeerd. Vandaar voor ons een dikke 9 voor Relatiegeschenken.nl

Zeer vlot verlopen

Dit was onze 2e bestelling en wederom verliep het bestel proces zeer voorspoedig. Op vragen per mail wordt direct gereageerd.

hele prettige service

Service heel prettig, werd zelfs gebeld met andere opties,Levering was er heel snel en artikel was helemaal goed, ga zeker weer daar bestellen

Ik ben netjes en heel goed geholpen

Fijne service en snelle levering

Voor een incentive aan collega's hebben we relatiegeschenken.nl geraadpleegd. Er wordt meegedacht en zijn erg servicegericht, erg fijn! Ook zagen de artikelen met ons logo er erg mooi uit!

Duidelijke communicatie en snelle reacties vanuit het bedrijf over de mogelijkheden en bespreken van de order. Vervolgens ook nog een snelle levertijd.

Heel fijn geholpen.

Ik had een powerbank aangevraagd, maar door het persoonlijke contact werd ik gewezen op een veel beter alternatief. Heel blij mee en kom zeker weer bij jullie bestellen!

Erg positief

Ik wilde graag een aantal bedrukte pennen bestellen. Ik ben bij dit bedrijf super geholpen en kreeg precies wat ik wilde. Vooral het contact vond ik erg fijn en persoonlijk.

Lenny van Oostveen

Super service snelle service, super mooi paraplu’s met bedrukking met ons eigen logo! Ze hebben goed geholpen met het ontwerp. Wij komen hier zeker terug.

Goede kwaliteit en service

Netjes en vriendelijk geholpen en kwaliteit van de bestelde artikelen voldoen aan de verwachting.

Vriendelijke en snelle service snelle levering !!!

Persoonlijke service!

Prima geholpen en meegedacht met opdracht! Echt super.

Mooie producten en snelle levering

Fijn om snel te kunnen schakelen, na je offerte aanvraag dezelfde dag contact. Goede producten!

Zeer vriendelijk en adequaat

Service gerichte mensen en een nette behandeling en "after sales" van dit bedrijf. Zou het een ieder aan willen raden.

goede service

Ik werd snel en goed geholpen. We hebben samen naar een goede oplossing gekeken en gevonden. Dankjewel!

19 Pompmolenlaan B

Woerden 3447 GK