Filtre

Super snelle service. Erg blij me de bedrukte zonnebrillen.

Makkelijk en snel

Eenvoudig met bedrukking bestellen via de website en het was snel geleverd.

Super tevreden en snel geleverd!

Alles is helemaal naar wens en de levering was super snel. Top!

Eerste keer dat ik een box besteld heb, vond het best spannend. Maar wat is ie leuk!

Meer dan uitstekende service & zeer klantgericht

Wij hadden een spoedklus rond de Kerst. Kaleigh heeft me meer dan uitstekend geholpen om dit toch voor elkaar te krijgen. Wat een servicegericht klantenteam. Professioneel en duidelijke communicatie. Top!

Een fantastische ervaring

Snel geleverd, niet duur, goeie service.

Super snel geholpen met een mooi eind resultaat

Hulpvaardig, maar een lang proces

Ik heb een vrij grote order uitgevraagd bij Relatiegeschenken.nl. Daarmee heb ik het hen zeker niet makkelijk gemaakt. Hierin dachten ze veel mee en stonden ze me altijd te woord. Af en toe duurde het wel wat lang voordat ik weer reactie kreeg. Maar ook hierbij hand in eigen boezem: Ik reageerde ook niet altijd even snel terug. Al met al was het een vrij lang proces wat volgens mij wel wat sneller kon, maar het contact dat er was, was fijn en altijd professioneel!

Top Service!

Super service

Helemaal top

Ik had een tas besteld en die was er niet. Wendy kwam met een alternatief en die was heel goed. Tassen zijn bedrukt met onze bedrijfsnaam en dat is prachtig gelukt. Ben zeer tevreden. Met vriendelijke groet Thea Bakker- Mulder

perfecte klantbediening en tijdige levering

Zeer vriendelijke telefonische bediening, alle wensen uitstekend verzorgd én tijdig geleverd. Chapeau!

Zeer vlotte en complete afhandeling.

Het product voldoet volledig aan de vraag. Zeer tevreden over de behandeling van aanvraag tot leveren.

snelle levering en goeie service

Voor het werk op zoek gegaan naar de nodige noteblocks voor kerstgeschenken. Vriendelijk geholpen door Wendy, ook de communicatie verliep snel en goed en er was een ZEER snelle levering.

Duidelijk, goede communicatie, en leveringstijd zoals afgesproken

Eerste keer iets besteld, Helder voorbeeld met logo Vervolg komt

Alles goed en snel geregeld !Q

zeer goed

Goed geholpen

WIj hebben artikelen besteld voor in ons kerstpakket. Een medewerker heeft ons netjes geholpen om een leuke set samen te stellen. De bestelde artikelen zijn netjes en tijdig geleverd. Ze zijn wel naar het verkeerde leveradres gestuurd waardoor ik 2x over met een volgepakte auto de spullen op de juiste plek heb moeten krijgen.

Ook het persoonlijk contact over de details was prettig.

Heel klantvriendelijk en behulpzaam

Voor onze fietstoerclub FTC Avanti, wilden we graag rugtasjes met ons logo. Bij het invoeren op de gebruikersvriendelijke website, werden het te dure rugtasjes. In het telefonisch overleg, na het mailen van het logo, werd ons aangeboden te kijken naar een goedkopere en goede bedrukking. Wij zijn als vereniging ontzettend blij met het meedenken en kwalitatief mooi eindresultaat.

UItstekend

Snelle levering, gemakkelijke betaling.

Fantastische service. Denken uitstekend mee!

Fantastische service. Denken uitstekend mee!

Heel behulpzaam

Geweldige service!

Altijd goede service en prettig contact.

Goed contact en service en snelle levering

Prima relatiegeschenk

Goede service en levering zoals afgesproken

19 Pompmolenlaan B

Woerden 3447 GK