Bestelde goederen werden niet binnen de afgesproken tijd geleverd, vervolgens incompleet waardoor er opnieuw bij de leverancier moest worden aangevraagd. Uiteindelijk wel door klantenservice een keurige korting ter compensatie aangeboden, dus overall okay opgelost.
Beste Koen, dank voor je aangepaste beoordeling van onze dienstverlening. Het klopt inderdaad dat de verzending niet goed was verlopen. Door een misverstand in het logistieke proces werden per abuis alleen de koffers met onbedrukte plaatjes naar jou verstuurd i.p.v. koffers met bedrukte plaatjes. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Goed om te vernemen dat alles naar wens is opgelost met de besproken korting, en hopelijk tot een volgende keer! Hartelijke groeten, team Relatiegeschenken.nl
Original anmeldelse
Bestelde goederen niet binnen afgesproken tijd geleverd, vervolgens incompleet. Daarna door klantenservice een keurige korting ter compensatie aangeboden
Correcte en snelle levering van onze bestelling (bedrukt met logo).
We hadden een last minute opdracht doorgegeven (250 baseball sets binnen 1,5 week bezorgen), de producten waren mooi op tijd binnen! Steeds een snelle reactie. Ik zou relatiegeschenken.nl zeker aanbevelen.
vriendelijk contact, denken mee en zeer snelle levering
Al een aantal jaren heb ik contact met Wendy van der Ree. Dit bevalt extreem goed. Zij regelt de zaken vlot en goed.
Erg behulpzaam en vriendelijk personeel. Vooral ook het nabellen of alles goed is aangekomen en naar wens is zijn de kleine puntjes op de i.
Bestelproces verliep vlot en belangrijk: onze vragen werden direct beantwoord. Leuk als een bedrijf uit zichzelf ook checkt of alles naar wens verlopen is. De persoonlijke benadering maakt dat je je een gewaardeerde klant voelt, heel plezierig. Natuurlijk zijn we ook blij met het mooie product dat jullie hebben geleverd. Dank!
Pluspunten
Zowel via de chat, als via telefoon werd ik snel verder geholpen. Er werd met mij meegedacht, suggesties gedaan en daardoor kon ik last minute nog een mooie bestelling plaatsen. Deze kwam zelfs een dag eerder dan de deadline binnen. Ook blij met het resultaat!
Pluspunten
Fantastische service en meedenken door Janneke; heel prettig en goed!!
Pluspunten
Prima geholpen. Vlotte en duidelijke afhandeling. Het eindresultaat is prachtig
Pluspunten
Een zeer betrouwbare partij die de afspraken nakomt. Producten die geleverd zijn, zijn van goede kwaliteit.
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten. Ga zo door.
Pluspunten
Denken heel goed mee
Pluspunten
VerbeterpuntenDe springtouwen zijn alleen geschikt voor kinderen. wellicht had dat erbij kunnen worden vermeld.
Pluspunten
prettige vriendelijke communicatie. er kan altijd nog iets aangepast worden
VerbeterpuntenHet was jammer dat door computerovergang. een oude order niet meer exact terug te halen was maar er werd vervolgens alles aan gedaan om het weer goed te krijgen
Pluspunten
Zoals te zien is aan de beoordeling ben ik zeer te spreken over de afhandeling het meedenken door uw medewerkster
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Vriendelijk personeel en snelle levering! Heel tevreden over deze sevice
VerbeterpuntenBetaling met creditcard bij een custom order
Pluspunten
Goed advise, denken mee, snelle levering (als je zelf op tijd betaalt). Productkwaliteit moet zich nog bewijzen maar alle vertrouwen in.
Pluspunten
Flexibel, persoonlijk en levert goede producten volgens gemaakte afspraak.
Verbeterpuntenklein puntje: afspraak was dat ik gebeld zou worden bij aflevering. Dat is niet gebeurd. Aflevering is verder goed verlopen.
Pluspunten
Hebben me super goed geholpen en de artikelen super snel geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
het ging allemaal erg snel, prettig en vriendelijk. zowel via de chat, de telefoon, als de mail.
Pluspunten
Relatiegeschenken.nl heeft met ons meegedacht over mogelijkheden voor een attentie voor onze medewerkers. Zij reageren snel op verzoeken en komen hun afspraken na.
Pluspunten
Persoonlijke aandacht, goede alternatieven, supersnelle levertijd
19 Pompmolenlaan B
Woerden 3447 GK