Filtre

Perfect bijgestaan via de chat

Product was snel geleverd . De opdruk was van goeie kwaliteit

Fijn, goed en prettig

Mijn contact met Wendy verloopt prettig, snel en correct.

Fijn meegedacht en snelle levering

Last minute hadden we nog wat spullen nodig voor een klantmeeting. Ik werd goed geholpen door de meiden van sales en het werd snel geregeld en verstuurd. Dank!

Klantvriendelijk en meedenkend

Onze ervaring met relatiegeschenken.nl is zeer positief Ze denken goed met je mee, en er worden proefdrukken gemaakt tot je 100% tevreden bent. Voor ons waren dit paraplu's met het bedrijfslogo er op gedrukt. De levering was ook snel en correct

Een relatie geschenk wat dit bedrijf met jou aan gaat!

Na mijn bestelling had ik binnen een uur telefonisch contact waarop verduidelijking werd gevraagd en kort daarna een mailtje volgde met mijn visie en dat werd keurig gedaan. Vervolgens werd kort daarna een bevestiging toegestuurd met het definitieve ontwerp van wat ik op mokken geprint wou hebben. Na aankomst van het pakket werd zelfs gelijk gebeld kort nadat ik de doos open deed om te vragen of het pakket heel was aangekomen en of ze nog iets voor me konden doen. Was elk bedrijf maar zo!

Snelle en goede aflevering

Goede begeleiding en snelle levering

Fijne service. Snel en vriendelijk.

Snel geholpen om producten als nog binnen twee dagen te leveren.

Goede en snelle service en product

Goede service, prettig contact, snelle levering, kwaliteit prima.

Goede & professionele service!

Hele fijne ervaring. Gaan meteen met je aanvraag aan de slag en reageren snel op mail. Komen met verschillende opties en zijn erg professioneel. De bestelling is snel aangekomen en ziet er goed uit. Bedankt voor alles!

Succes ervaring door snel handelen

vorige week een bestelling geplaatst, contact gehad met een medewerker alles was binnen een week geregeld. Complimenten

Fijne en snelle service

Ik heb heel fijn kunnen werken met Relatie geschenken. Voor een groot merk geweldige goodiebags kunnen crieëren met de producten en het aanbod van Relatie Geschenken. Ze denken fijn met je mee. Helpen je mee en zijn heel erg vriendelijk.

Goed contact en goede service

Goed contact en goede service

Snelle persoonlijke service

Mokken bedrukt besteld waren binnen drie dagen in huis

Prettig zaken gedaan !

Er was een hele fijne vlotte communicatie. En snel geleverd , erg blij mee . Goed geholpen

Super geholpen!

Snel, accuraat, meedenkend Oplossingsgericht

Super!!

Voor mijn kinderfeestje heb ik drinkflessen cadeau gedaan. Ben goed geholpen. Mooie flessen voor een mooie prijs

Goede en snelle service

Rebecca, zeer aardig en professioneel. Alles goed en snel geregeld zoals wij hadden gevraagd. Blij met het resultaat.

Super!!!!

Supervriendelijk geholpen en goed adviezen gekregen. Levering netjes op tijd!!

Helemaal top!

Snel, leuk en goede kwaliteit!

Gewoon top service et top prijs voor al mijn relatiegeschenken ! Echt klasse!

Ik kan niets meer zeggen dan top service aan top prijs voor top producten, en Wendy zelf is dan nog een extra toppetje ook, ze doet het nl gewoonweg geweldig ! Een aanrader; doen !

goed meegedacht, snelle respons, mooi eindproduct voor goede prijs

Ik ben zeer tevreden. In het telefonisch contact werd goed meegedacht, er was snelle respons, een mooi eindproduct en ook voor een goede prijs.

Super fijn geholpen!

Het was erg lang geleden dat we iets bij jullie besteld hadden maar werden meteen super goed geholpen en vooral fijn er wordt meteen met ons meegedacht! Fijne en snelle service!

Van RelatiegeschenkenXL naar gewoon Relatiegeschenken!

Na een slechte klantenservice van de concurrent, kon Relatiegeschenken (wie ik al eerder per ongeluk heb gebeld), mij alsnog helpen. De korte lijntjes met de betrokken en pro-actieve medewerker waren fijn. Zo werd ik op de dag van levering gevraagd of alles is gelukt; erg prettig!

Fijne samenwerking, mooi resultaat

Relatiegeschenken.nl reageert snel en duidelijk. Er wordt goed meegedacht, en dat is fijn samenwerken. De bestelde pennen zien er mooi uit.

Goed geadviseerd en een zeer snelle levering.

19 Pompmolenlaan B

Woerden 3447 GK