Snelle levering en goed contact

Door het snelle handelen van de medewerkers hebben we het kunnen ontvangen voor de gewenste levertijd. Het zag er top uit! Erg tevreden en ga hier zeker nogmaals bestellen.

Snelle levering. Prettig contact

Mooie bedrukking, zeer professionele medewerkers. In 1 woord zeer tevreden

Snele levering engoed van kwaliteit

Was een goede communicatie. Strakke, korte lijn.

Zie zoals hierboven is omschreven.

Was een goede communicatie. Strakke, korte lijn.

Zie zoals hierboven is omschreven.

zeer behulpzaam

Goede begeleiding met het opzoeken van de artikelen op de site. Snelle levering

zeer behulpzaam

Goede begeleiding met het opzoeken van de artikelen op de site. Snelle levering

Snelle reactie en afhandeling

Wij hadden enkele spoedbestellingen die zeer goed opgepakt zijn door het bedrijf. We konden snel schakelen en het contact was zeer prettig. De kwaliteit van de geleverde goederen is goed en de ontvanger was zeer tevreden. Track&Trace van de pakketjes was het enige onduidelijke waar we de code soms pas toegestuurd kregen en het pakket er zelfs al was, dus snelheid van levering was er zeker!

goed en duidelijk

Duidelijk en snel contact, goede service. producten zijn goed.

Goed persoonlijk contact.

Snelle reactie. Blijven in contact. Snelle levering.

Soepel en met aandacht

Een leverancier die mij van A tot Z goed heeft geholpen. Snel contact en snelle levering.

Fantastische service, keurig geleverd en meegedacht

Ik wilde snel 60 schorten laten bedrukken en bezorgen. Relatiegeschenken.nl dacht goed met me mee en kwam met de oplossing om het binnen de tijd met de juiste bedrukking in de goede kleur te leveren. Dank voor de service!

Prettige samenwerking met snellopend contact

Snelle levering en duidelijke communicatie. Wel jammer dat de kleur van Omring niet helemaal overenekomt met de kleur van het logo op de beker. Verder zijn we tevreden.

Prettige samenwerking, uitstekende service

Bijzonder prettige samenwerking, er werd meegedacht en goed geholpen.

Zeer hulpvaardig, meedenkend, geduldig en snel

Ik ben zeer vriendelijk en goed geholpen bij het hele proces van reclamepennen bestellen. Waren zeer bereidwillig om al mijn vragen te beantwoorden en mee te denken in wat de mogelijkheden en onmogelijkheden waren. Ik zou zeker weer via deze firma mijn reclamemateriaal bestellen een volgende keer!!!

Snelle levering en goede service

Goed geholpen via de mail. Bestelling was snel en op tijd geleverd.

Snel en betrouwbaar

Prettige communicatie, vlotte verwerking en alles op tijd in huis.

Goede service, snel en behulpzaam.

Prima gegaan

Weer een bestelling gedaan voor nieuwe sleutelhangers met mijn bedrijfsnaam. Snel geregeld via de mail en snel verstuurd en ontvangen. Als ze weer op zijn bestel ik hier zeker weer nieuwe.

Prima service en bereikbaarheid!!

Ik heb een prima ervaring met jullie bedrijf. Kom zeker een volgende keer terug.

Snelle levering, goede service en goede prijs kwaliteitverhouding

Een spoedorder voor een klant van ons was bij andere leveranciers vooral onmogelijk, bij Relatiegeschenken.nl werd er vooral mee gedacht. Ze kwamen met een goed alternatief. Er werd snel gehandeld en gereageerd op mails. Uiteindelijk is er een heel mooi product geleverd en hebben we allebei een dik tevreden klant.

Sneller geleverd dan gedacht, prima service

Ik had haast met een (te) late bestelling. Door mee te denken en een ander product voor te stellen, had ik alles een dag eerder binnen, tegen zelfs nog een iets lagere prijs.

Kwaliteit is goed, maar was niet het oorspronkelijk bedoelde product.

Er was een bestelling geaccepteerd door relatiegeschenken.nl en betaling ontvangen voor een product dat uiteindelijk niet leverbaar bleek te zijn. Wij hebben een alternatief moeten kiezen. Het uiteindelijk geleverde product is van goede kwaliteit, maar als eerder duidelijk was geweest dat het originele product niet leverbaar was, dan hadden wij een andere leverancier gekozen.

behoorlijk goed

na diverse telefoontjes in de vakantieperiode lukte het toch mijn bestelling te plaatsen en de betaling later te verzorgen ps ik wil niet dat mijn naam gepubliceerd wordt

Meedenkend

Positief en klantgericht