Super geregeld, goed telefonisch contact en heeel snel afgeleverd in prima staat

geweldig

Goed advies gekregen via telefonisch contact en super snelle levering. Echte aanrader dus.

geweldig

Mooi product, spoedorder volgens gevraagde levertijd geleverd

Bij de eerste aanvragen was er nog voldoende tijd tot de gewenste levertijd. Echter toen vergeten de order definitief te plaatsen. Toen Relatiegeschenken bij mij terug kwam of de offerte akkoord was kon het eerst aangevraagde product al niet meer voor de gewenste levertijd geleverd worden. Dat vond ik jammer. Zeker gezien het feit dat de gewenste leverdatum tijdig bekend was. Toen een mooi alternatief aangeboden maar uiteraard wel hogere kosten door de spoed order. Wel fijn dat er meegedacht werd over kosten/aantallen verhouding.

Heel goed geholpen om nog op korte termijn een bestelling te plaatsen en te ontvangen

Perfect bijgestaan via de chat

Product was snel geleverd . De opdruk was van goeie kwaliteit

Fijn, goed en prettig

Mijn contact met Wendy verloopt prettig, snel en correct.

Fijn meegedacht en snelle levering

Last minute hadden we nog wat spullen nodig voor een klantmeeting. Ik werd goed geholpen door de meiden van sales en het werd snel geregeld en verstuurd. Dank!

Klantvriendelijk en meedenkend

Onze ervaring met relatiegeschenken.nl is zeer positief Ze denken goed met je mee, en er worden proefdrukken gemaakt tot je 100% tevreden bent. Voor ons waren dit paraplu's met het bedrijfslogo er op gedrukt. De levering was ook snel en correct

Een relatie geschenk wat dit bedrijf met jou aan gaat!

Na mijn bestelling had ik binnen een uur telefonisch contact waarop verduidelijking werd gevraagd en kort daarna een mailtje volgde met mijn visie en dat werd keurig gedaan. Vervolgens werd kort daarna een bevestiging toegestuurd met het definitieve ontwerp van wat ik op mokken geprint wou hebben. Na aankomst van het pakket werd zelfs gelijk gebeld kort nadat ik de doos open deed om te vragen of het pakket heel was aangekomen en of ze nog iets voor me konden doen. Was elk bedrijf maar zo!

Snelle en goede aflevering

Goede begeleiding en snelle levering

Fijne service. Snel en vriendelijk.

Snel geholpen om producten als nog binnen twee dagen te leveren.

Goede en snelle service en product

Goede service, prettig contact, snelle levering, kwaliteit prima.

Goede & professionele service!

Hele fijne ervaring. Gaan meteen met je aanvraag aan de slag en reageren snel op mail. Komen met verschillende opties en zijn erg professioneel. De bestelling is snel aangekomen en ziet er goed uit. Bedankt voor alles!

Succes ervaring door snel handelen

vorige week een bestelling geplaatst, contact gehad met een medewerker alles was binnen een week geregeld. Complimenten

Fijne en snelle service

Ik heb heel fijn kunnen werken met Relatie geschenken. Voor een groot merk geweldige goodiebags kunnen crieëren met de producten en het aanbod van Relatie Geschenken. Ze denken fijn met je mee. Helpen je mee en zijn heel erg vriendelijk.

Goed contact en goede service

Goed contact en goede service

Snelle persoonlijke service

Mokken bedrukt besteld waren binnen drie dagen in huis

Prettig zaken gedaan !

Er was een hele fijne vlotte communicatie. En snel geleverd , erg blij mee . Goed geholpen

Super geholpen!

Snel, accuraat, meedenkend Oplossingsgericht

Super!!

Voor mijn kinderfeestje heb ik drinkflessen cadeau gedaan. Ben goed geholpen. Mooie flessen voor een mooie prijs

19 Pompmolenlaan B

Woerden 3447 GK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire