Pluspunten
vriendelijk geholpen. snel en goede producten geleverd.
Pluspunten
Hele goede en snelle levering!
Pluspunten
Altijd optijd wat ik besteld heb! Nooit problemen!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Er word fijn mee gedacht
Pluspunten
Alles super snel geregeld. Top
Pluspunten
correct
Verbeterpuntenonline helpdesk werkte vlot, maar de overgang naar mailverkeer kan nog vlotter
Pluspunten
snelle en eerlijke commiunicatie. beter presteren dan gedacht! prachtig product!
Pluspunten
zeer tevreden, altijd prima zaken doen met jullie!
Pluspunten
Heel erg blij met mijn eerste bestelling, niets op aan te merken!
Pluspunten
Sam is een topper. Regelt het snel en precies volgens wens.
Pluspunten
Er wordt duidelijk gecommuniceerd mbt de levertijd door Wendy. Ook het contact met Edward voorloopt altijd super!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer goede en afspraken. Snel, en correcte levering.
Bedankt voor je reactie! We helpen je uiteraard graag weer. Groetjes Wendy
Wat lief, bedankt! Succes met de sleutelhangers. groetjes Wendy
Pluspunten
Snelle antwoorden op vragen via de chat en via e-mail. Prettig contact. Bovendien snelle levering en helemaal naar wens.
VerbeterpuntenEigenlijk niet.
Bedankt, met dit weer zijn ze ook goed te gebruiken :)
onwijs bedankt, hoop dat de kinderen er heel blij mee waren.
Ontzettend bedankt!
Pluspunten
Precies zoals afspraak, erg duidelijk
We doen het graag, bedankt voor uw reactie.
Pluspunten
Groot assortiment! En voor mij ook erg makkelijk dat ik van producten niet perse allemaal dezelfde kleur hoef te nemen.
VerbeterpuntenGewoon zo door blijven gaan!!
gaan we zeker doen, bedankt voor jullie leuke reactie.
Pluspunten
leuk en erg makkelijk om iets te regelen
Bedankt we doen graag ons best.
Pluspunten
Goede communicatie Pennen nog mooier dan verwacht
VerbeterpuntenGeen Hou dit vast
Onwijs bedankt, dat zijn leuke berichten en horen we graag.
Hallo Jinnie, bedankt voor je reactie, we hopen je snel weer te mogen helpen. groetjes Team Relatiegeschenken.nl
Pluspunten
Tasjes besteld voor de avond 4 daagse. Dit werd snel geleverd. Ook was er een goede communicatie met het personeel. Er werd echt moeite voor mij gedaan
Hoi Bianca, heel graag gedaan! tot de volgende keer. Grt Team Relatiegeschenken.nl
Pompmolenlaan 19 B
3447 GK Woerden
Bekijk hier ons Thuiswinkel Zakelijk certificaat.
'Iedereen een verrassing!' is het motto van Relatigeschenken.nl. Met onze producten kun jij jouw klanten en relaties verrassen met een mooi en origineel relatiegeschenk. Nog steeds hebben relatiegeschenken een grote toegevoegde waarde voor jouw PR&Marketing. Uit onderzoek blijkt dat het weggeven van een relatiegeschenk veel meer impact heeft dan bijvoorbeeld een advertentie in een vakblad. Kijk gerust eens rond op www.relatiegeschenken.nl We zijn je graag van dienst met advies op maat door één van onze deskundige medewerkers.