Pluspunten
Goed bedrijf
Verbeterpuntengeen verbeterpunten wat ons betreft
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam, oplossingsgericht.
VerbeterpuntenZorgen voor goede e-mailopvolging. Als een klant vraag om een proefdruk, zorg er dan voor dat die er komt. Ik moest er na twee weken weer om vragen, nabellen.
Pluspunten
Excuses gehad voor al het ongemak.
Verbeterpunten1. Juiste informatie op de webwinkel tonen 2. Ondanks afspraak niet worden teruggebeld. Dit gebeurd niet 1 keer maar alle keren. Zelf terugbellen en horen, sorry ik was te druk of sorry het was niet aan mij doorgegeven. 3. Slechts een deel van het logo op product ter goedkeuring aanbieden. 4. Leveren op verkeerd adres terwijl dit het op tijd was gecommuniceerd en bevestigd door Relatiegeschenken. Als gevolg hiervan zelf naar PostNl gegaan en naar juiste adres verzonden. (kosten zijn wel gecrediteerd) 5. Mis het aanbod om tegen een gereduceerde prijs bij jullie te bestellen. (nav al het ongemak)
Beste heer Centino,Wij vinden het heel vervelend te horen dat de samenwerking met ons u niet goed is bevallen. Wij hebben geprobeerd zo snel mogelijk te schakelen met de vervoerder om er zo voor te zorgen dat het pakket toch op tijd kon worden geleverd. Wij zijn u zeer dankbaar voor de hulp die u hierin heeft geboden. Om aan te geven dat wij het vervelend vinden dat het zo is gelopen willen wij u graag een korting aanbieden op de volgende order van 10%. Nogmaals onze excuses en ondanks alles hopen we u als nog terug te zien bij ons. Met vriendelijke groet, Sam Reijnen
Pluspunten
Relatiegeschenken heeft goed mee gedacht met de mogelijkheden m.b.t. de bedrukking van het relatiegeschenk. Daarnaast hebben ze geregeld dat een zoek geraakte doos met relatiegeschenken alsnog is aangekomen bij ons bedrijf
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Overall prima
VerbeterpuntenTrack and Trace zou toegestuurd worden zodat we wisten wanneer de levering zou arriveren. Niet gedaan.
Pluspunten
komen levering en afspraken keurig na
Pluspunten
Als er problemen zijn denkt met mee om een oplossing te vinden.Is de oplossing gevonden dan wordt er goed advies gegeven en kan men een keuze maken prima
VerbeterpuntenBelangrijk is om goede afspraken te maken om zo teleurstellingen te voorkomen
Graag reactie op klacht d.d. 28-12-2016...
Beste heer/mevrouw,Inmiddels hebben we contact met u opgenomen. Zoals afgesproken zijn de mokken met onjuiste bedrukking aan u gecrediteerd. Daarnaast krijgt u ook 10% korting op een vervolg order. Met vriendelijke groet,Sam Reijnen
Pluspunten
Prettig contact en begeleiding bij keuze en opties.
VerbeterpuntenTav communicatie: helaas is aantal keren email laat beantwoord en bleek een collega ziek. Dat kan ook gecommuniceerd worden. Daarnaast is uiteindelijk 1 product minder geleverd dan gepland. Onduidelijk waarom. Wel keurig gecrediteerd.
Pluspunten
Prima service en ontzettend leuk geschenk!
Pluspunten
Goede en snelle service
Pluspunten
Mevrouw heeft het heel snel weer opgepakt en actie ondernomen
VerbeterpuntenMevrouw was ziek geweest, er was iets niet goed gegaan met onze bestelling
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
snelle levering, vriendelijk klantencontact.
Pluspunten
Goed meegedacht. Mooi resultaat en precies op de afgesproken tijd geleverd in mooie doosjes
VerbeterpuntenGa zo door.
Pompmolenlaan 19 B
3447 GK Woerden
Bekijk hier ons Thuiswinkel Zakelijk certificaat.
'Iedereen een verrassing!' is het motto van Relatigeschenken.nl. Met onze producten kun jij jouw klanten en relaties verrassen met een mooi en origineel relatiegeschenk. Nog steeds hebben relatiegeschenken een grote toegevoegde waarde voor jouw PR&Marketing. Uit onderzoek blijkt dat het weggeven van een relatiegeschenk veel meer impact heeft dan bijvoorbeeld een advertentie in een vakblad. Kijk gerust eens rond op www.relatiegeschenken.nl We zijn je graag van dienst met advies op maat door één van onze deskundige medewerkers.