Pluspunten
Contact was snel en duidelijk. Producten werden volgens afspraak en snel geleverd.
Pluspunten
fijne samenwerking
Pluspunten
bereikbaarheid per mail en uitleg heel positief, snelle levering
Pluspunten
Prima advies en service.
Pluspunten
Prettig contact met de medewerker. Kwaliteit van product en dienstverlening beiden op een hoog niveau.
VerbeterpuntenGeen op- of aanmerkingen.
Pluspunten
Breed assortiment, kon bijna alles wat ik nodig had via Relatiegeschenken bestellen Snelle en heldere communicatie Snelle levertijd (zelfs sneller dan beloofd!)
VerbeterpuntenNavigeren op de website kan beter (onderaan als je door de pagina bladert kun je niet met een druk op de knop terug naar de eerste of laatste productpagina wat wel handig zou zijn!)
Pluspunten
Met name de snelle en fijne communicatie is ons opgevallen.
VerbeterpuntenGeen :)
Pluspunten
Goede kwaliteit afwerking
VerbeterpuntenEerder informeren als de levertijd niet gehaald wordt
Pluspunten
Alles liep helemaal volgens verwachting. Snelle reactie op de aanvraag, zoals beloofd.
Pluspunten
Prima aan afspraken gehouden
Pluspunten
Zeer korte lijntjes binnen het bedrijf en naar de klant toe. Er wordt meegedacht en zorgvuldig gehandeld.
Verbeterpunten- In de chat letten op de spelling. Het lijkt totaal onbelangrijk, maar geeft toch íets weer van het bedrijf. - Bij een kleine order wordt het bedrag opgehoogd tot minimaal 200 euro excl. BTW. Dat vind ik niet professioneel. Ook kleine klanten kunnen in de toekomst grote worden. Dus zou ik accepteren dat sommige klanten een kleine order bestellen zonder daarvoor extra in rekening te brengen.
Pluspunten
Geweldig geholpen hulde aan Renate.
Pluspunten
Mooi product afgeleverd met een snelle communicatie. Prima! Erg blij mee.
Pluspunten
de tassen die we hebben besteld zagen er goed uit en ons logo was er mooi opgeplaatst. ook snel geleverd! hele goede service!
Verbeterpuntenn.v.t
Pluspunten
waar voor het geld
Pluspunten
Top, tot een volgende keer.
Pluspunten
Prima! Sneller geleverd dat verwacht.
Pluspunten
Deze mensen zijn snel van begrip en kunnen heel snel en adequaat reageren. Binnen de kortste keren had ik de bedrukte RFID kaarthouders binnen. SUPER!
VerbeterpuntenVooral zo blijven werken!
Pluspunten
Korte lijnen in de afstemming, er wordt echt meegedacht en snel geschakeld. Komt daardoor betrouwbaar over. Complimenten hiervoor aan uw collega Renate
Verbeterpuntengeen
19 Pompmolenlaan B