Pluspunten
Prima contact en levering van gadgets, aflevering snel en netjes
Bedankt Petra , hopelijk tot een volgende keer. groetjes Wendy
Pluspunten
Ik vond het echt heel soepel gaan, snelle reacties. Eerst op de chat en later per email. En supersnelle levering. Spullen ook perfect in orde!
We worden heel blij van dit soort reacties :-) heel erg bedankt. Groetjes van het hele Team
Pluspunten
Goed en vakkundig geholpen. Snelle levering. Geen problemen bij herhaalbestelling omtrent betaling.
Pluspunten
Duidelijke, snelle, behulpzame communicatie. Product is zoals beloofd!
VerbeterpuntenEen duidelijke indicatie wanneer het product geleverd wordt
Pluspunten
Snelle reactie en snel afgehandeld. Top!
Pluspunten
ontzettend tevreden over dit bedrijf
Pluspunten
De leveringen zijn volgens afspraak en de spullen zijn zoals het moet zijn. Wij hebben vooral contact met Wendy en Edward, dat zijn toppers!
Pluspunten
Snel en duidelijke communicatie. Site werkte alleen niet naar behoren maar prima opgelost.
VerbeterpuntenVerpakking was rommelig. Sommige producten netjes verpakt, anderen los in de doos.
Pluspunten
Goede snelle afhandeling, prettige communicatie
Pluspunten
Wij hebben al diverse dingen hier besteld en altijd naar tevredenheid geleverd. Ons contact persoon is Wendy, ze denkt mee, geeft tips en houdt ons zeer goed op de hoogte. Wij zijn dus erg tevreden.
Pluspunten
Super service! Ben zeer tevreden.
Pluspunten
Wij hebben altijd contact met Wendy, denkt graag met je mee en komt met leuke en creatieve ideeën. Leveringen altijd op afgesproken moment, kwaliteit van producten is goed. Wij raden dit bedrijf zeker aan.
Pluspunten
Zeer vriendelijk te woord gestaan en heel goed geholpen om binnen een week iets geleverd te krijgen. Top, petje af!
Pluspunten
Een aantal keren besteld en ik ben zeer goed geholpen. De service was snel en deskundig.
Pluspunten
Altijd oplossingsgericht, denken altijd met je mee.
19 Pompmolenlaan B
Woerden 3447 GK