Pluspunten
Zeer snel antwoord op vragen. Vriendelijk en duidelijk.
VerbeterpuntenHet laatste traject misschien 1 mailje dat de bestelling (bijna) onderweg is.
Pluspunten
Pluspunten
Zie totaaloordeel
Pluspunten
Persoonlijk en vriendelijk contact. Voelde me echt geholpen , dachten mee met wat er binnen ons budget mogelijk was. Super goede afhandeling van de klacht, toen de bedrukking een fout had. Alleen maar lof! Met name voor Wendy.
Pluspunten
Gewenste levertijd van onze kant was op korte termijn, hierover gebeld ivm overleg. Keurig, snel, netjes en afspraken meer dan afgesproken nagekomen!
Pluspunten
Prima geholpen
Pluspunten
Meedenken met de klant
Pluspunten
Snelle levering conform afspraak. Goede communicatie met de medewerker van Relatiegeschenken (Ard)
VerbeterpuntenNa de bestelling even contact of alles goed is aangekomen zou fijn zijn
Pluspunten
Heel fijn contact, correct opvolgen van vragen
Pluspunten
In één woord super, vriendelijk personeel , snelle beantwoording van e-mail. meedenkend personeel!
Pluspunten
Ik had de order foutief ontvangen, na een telefoontje is de order op nieuw kosteloos correct nageleverd. De verkeerd geleverde order mocht ik houden. Top!
Pluspunten
- Snelle levering - Medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam - Hebben geleverd zoals beloofd
Pluspunten
We waren eigenlijk te laat met bestellen, maar Sam Reijnen heeft het toch voor elkaar gekregen om alle goederen op tijd t laten leveren zodat we niemand teleur hoefden te stellen. Top !!!
19 Pompmolenlaan B
Woerden 3447 GK