fantastisch

Heel behulpzaam en de goedkoopste

Fantastisch geholpen

De medewerkers hebben prima meegedacht en volgens afspraak keurig geleverd.

Oplossingsgericht

Zelfs na een verkeerde bestelling, supergoed meegedacht en opgelost

Fantastische service!

Vanaf het moment van de keuze, via de hulp bij het bepalen van de afdruk tot aan het snel leveren heb ik een bijzonder fijne ervaring bij relatiegeschenken.nl

Fijn contact en mooie artikelen.

Vanaf het eerste moment goed contact, er werd mee gedacht met het ontwerp, wensen en mogelijkheden. Ik zal met veel plezier mijn relatiegeschenken uitdelen. Ik kom hier zeker een keer terug.

Leuk geholpen prima producten

Moest op het laatste moment een geschenk hebben en kon zeer snel bezorgd worden, door deze snelle service werd ik prima geholpen.

Zoals altijd super snel geholpen, uitstekend meegedacht in de behoefte

Zoals altijd super snel geholpen, uitstekend meegedacht in de behoefte. Mochten er weer relatiegeschenken nodig zijn, dan kiezen we zeker weer voor Relatiegeschenken.nl

Super klantvriendelijk top en snel geregeld!

Echt super goed geholpen, en zeer klantvriendelijk! En zeer snelle service!!!

Super geregeld

Snelle reactie en goede service.

Prima geholpen en zeer snelle levering.

Ik was op zoek naar een aantal relatiegeschenken met een korte levertijd. Binnen een paar uur was het geregeld en binnen 7 dagen geleverd! Kortom prima geholpen en zeer snelle levering.

Prima product en snelle levering

Snelle, vriendelijke en duidelijke communicatie. Het originele, eerder geleverd product was niet meer leverbaar. Een uitstekend alternatief is aangeboden en heb ik ook besteld. Na de snelle levering is het product naar tevredenhied.

Mooie flessen voor een goede prijs

Voor onze school bidons gekocht om aan de leerlingen weg te geven. Ik werd goed geholpen, heb mooie flessen voor een goede prijs gekregen.

Uitstekend.

Heel fijn geholpen met een goede uitleg van de verschillende druktechnieken. Had ook echt het idee dat er geluisterd werd naar de wensen die wij hadden.

Supertevreden!!

Super geholpen door Wendy!! Denkt fijn mee en heerlijk in de communicatie!! Ik kijk uit naar een volgende samenwerking!!

Snelle levering en fijn klantcontact

Wij zijn heel blij met onze bestelling, snel geleverd en ziet er goed uit!

Snelle info, goeie hulp en heel flexibel

Heel goed contact gehad met Wendy tijdens het plaatsen van de order. Ze reageert snel en is volledig in haar info. We hebben samen verschillende mogelijkheden onderzocht, heel prettig! Product was goed en kwaliteit zoals verwacht!

Er is goed meegedacht met het ontwerpen.

Het gekozen item was niet beschikbaar, maar kreeg een goed alternatief aangeboden. Het uiteindelijke product was perfect.

Superblij!

Klantenservice is top! Ik ben altijd op zoek naar iets speciaals. Daar ben ik snel en goed geholpen. Dik tevreden na ontvangst product.

goede service top kwaliteit

ondanks dat ik nog niet precies wist wat en hoe ik mijn relatiegeschenken eruit wilde laten zien heb ik dankzij de service van Relatiegeschenken.nl twee top producten mogen ontvangen die door de ontvangers enthousiast zijn ontvangen

Vaker besteld

Prima contact en advies, en levering conform afspraken

Geweldige service, snelle levering

Met spoed had ik 100 stuks bedrukte waterflessen nodig, en dankzij de goede ondersteuning van Ilona is het gelukt en binnen enkele dagen en keurig op tijd geleverd.

Uitstekende kwaliteit en hele fijne service

We hebben meerdere producten bij Relatiegeschenken.nl besteld, die allemaal even mooi en zorgvuldig vormgegeven waren. Ook de service was vriendelijk, zorgvuldig en accuraat. Niets dan lof.

Hele makkelijke website en hele snelle levering.

Zoals altijd als ik iets bestel krijg ik heel snel een proefdruk en de levertijd is heel snel. Ook de kwaliteit van de producten zijn goed.

goede snelle service

goede ervaring met relatiegeschenken.nl Je wordt goed en snel geholpen

Zo kan het dus ook!

Vanaf het eerste contact tot aan het ontvangen van de bestelde zaken liep het gesmeerd! Netjes contact, snelle reactie, meedenken...kortom zo kan het dus ook als je zakelijk iets voor je medewerkers wil doen.

19 Pompmolenlaan B

Woerden 3447 GK