Filter

Zeer goede service, degelijk product

Super service, één op één contact, snelle respons, product ziet er degelijk en netjes uit, logo is er op de juiste manier op gekomen.

Goed geholpen!

Het leek moeilijk om binnen onze gevraagde levertermijn te blijven, maar toch was alles veel sneller klaar met een heel mooi resultaat!

Prima prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering. Contact met Relatiegeschenken.nl prima.

Behulpzaam, snel en goed

De persoonlijke benadering en flexibiliteit zijn erg verfrissend. Prettige communicatie, snelle levering en goede quiliteit.

snelle levering, mooi uitgevoerd

Hadden op korte termijn drinkflessen met bedrukking nodig voor een redelijke prijs. De levering was een week sneller dan beloofd. de bedrukking is keurig uitgevoerd. kortom, een aanrader.

Zeer vriendelijke werknemers en goede service

Snel, meedenkend, adviserend en een zeer goede service! Erg tevreden

Geweldige service en meedenkend

Ondanks dat we via een website de artikelen hebben besteld, goed persoonlijk contact, meedenkend en probleem oplossend. Overleg is zeer goed mogelijk!

Super service, begeleiding en snelle bezorging.

Wendy heeft me enorm goed geholpen bij het samenstellen van het cadeautje voor onze basisschool. Na bestelling is het binnen 3 werkdagen geleverd. Super!

Het zou iets minder verwarrend zijn als boven een offerte geen 'orderbevestiging' zou staan maar Dit heeft binnen ons bedrijf voor commotie gezorgd. Uiteindelijk is het allemaal opgelost.

Snelle service en bereid mee te denken

Een hele fijne ervaring gehad met Relatiegeschenken.nl; We hadden een spoedlevering nodig, en via de chat in contact gekomen met een medewerker die meteen ging kijken welke er op voorraad waren en welke opties we allemaal hadden. Uiteindelijk waren de geschenken er ruim op tijd en precies zoals we wilden, bedrukt met ons eigen logo in de juiste kleuren.

ze denken goed mee

Fijne samenwerking. Ik heb nog wel een tip. Ik heb 68 pennen met opdruk besteld. Nu zie ik dat niet bij alle pennen het logo te zien is. Wel leuk als je een pen geeft dat je het logo meteen ziet. Ik ga niet bij alle pennen de pen omdraaien omdat dan het logo te zien is. Dus graag opletten hoe hij in het doosje gestopt wordt.

Snelle en goede service

Prima overleg, af en toe een hapering, maar alles snel en correct opgelost en geleverd. Enthousiaste medewerkers.

Prima service, snelle levering

Alles prima verzorgd, goede communicatie.

Goede en snelle service

Op korte termijn, had ik 60 bedrukte powerbanks nodig. Ik heb meneer op de valreep, s'avonds nog gesproken en hij heeft direct actie ondernomen. Meneer dacht mee in alle mogelijkheden, was prima te bereiken en de correspondentie was zeer snel. De levering was snel en volgens afspraak. Ook de tussentijdse update van het te checken product was goed. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en zullen hier een volgende keer weer bestellen.

Persoonlijk advies en snelle levering

Als school bestellen we regelmatig bij Relatiegeschenken.nl. Ik was voor school opzoek naar een leuk kadootje voor de kinderen. Op de site had ik een paar opties gevonden. Dankzij het advies van Renate over de mogelijkheden van de bedrukking met ons logo hebben we een mooi geschenk voor de kinderen. Was ook super snel geleverd. Zelfs een telefoontje van Renate na levering of alles goed is afgeleverd en of het bevalt. Bedankt voor wederom de goede service en we komen zeker weer bij jullie terug!

Zelf met een internetbedrijf een zeer persoonlijke touch!

Door direct contact met een medewerker kregen we door haar flexibele houding alles op tijd en goed verzorgd afgeleverd!

klantvriendelijk met goede service

Ik ben erg blij met de wijze waarop flexibel met ons is meegedacht om in sneltreinvaart een bestelling van customized tshirts te maken. Dank!

Vriendelijk en hulpvaardige contactpersoon in Janneke met uitstekende service

Er waren wat problemen met de logo's, die door het bedrijf professioneel zijn opgelost met veel communicatie naar ons toe, dit was erg prettig. Produkten zijn ruimschoots op tijd geleverd en meer dan voldoen aan de verwachtingen.

goede service

Ik heb shirts besteld voor een evenement. Ik heb goed en snel mail contact gehad met Wendy. Er konden snel aanpassingen gedaan worden als er iets veranderd moest worden. En de levering was sneller dan we gedacht hadden.

Snel reactie. Meedenkend. Soepel verlopen.

Prima ervaring. Vriendelijk en meedenkend.

goede service

Precies zoals hierboven

Prettige samenwerking vanwege de vriendelijke en duidelijke communicatie

Wij hebben weer gekozen voor de samenwerking met Relatiegeschenken.nl omdat wij vaker met hun hebben samengewerkt en dit als prettig ervaren hebben.

Netjes

Goed op tijd