Filter

Prima geholpen en zeer snelle levering.

Ik was op zoek naar een aantal relatiegeschenken met een korte levertijd. Binnen een paar uur was het geregeld en binnen 7 dagen geleverd! Kortom prima geholpen en zeer snelle levering.

Prima product en snelle levering

Snelle, vriendelijke en duidelijke communicatie. Het originele, eerder geleverd product was niet meer leverbaar. Een uitstekend alternatief is aangeboden en heb ik ook besteld. Na de snelle levering is het product naar tevredenhied.

Mooie flessen voor een goede prijs

Voor onze school bidons gekocht om aan de leerlingen weg te geven. Ik werd goed geholpen, heb mooie flessen voor een goede prijs gekregen.

Uitstekend.

Heel fijn geholpen met een goede uitleg van de verschillende druktechnieken. Had ook echt het idee dat er geluisterd werd naar de wensen die wij hadden.

Supertevreden!!

Super geholpen door Wendy!! Denkt fijn mee en heerlijk in de communicatie!! Ik kijk uit naar een volgende samenwerking!!

Snelle levering en fijn klantcontact

Wij zijn heel blij met onze bestelling, snel geleverd en ziet er goed uit!

Snelle info, goeie hulp en heel flexibel

Heel goed contact gehad met Wendy tijdens het plaatsen van de order. Ze reageert snel en is volledig in haar info. We hebben samen verschillende mogelijkheden onderzocht, heel prettig! Product was goed en kwaliteit zoals verwacht!

Er is goed meegedacht met het ontwerpen.

Het gekozen item was niet beschikbaar, maar kreeg een goed alternatief aangeboden. Het uiteindelijke product was perfect.

Superblij!

Klantenservice is top! Ik ben altijd op zoek naar iets speciaals. Daar ben ik snel en goed geholpen. Dik tevreden na ontvangst product.

goede service top kwaliteit

ondanks dat ik nog niet precies wist wat en hoe ik mijn relatiegeschenken eruit wilde laten zien heb ik dankzij de service van Relatiegeschenken.nl twee top producten mogen ontvangen die door de ontvangers enthousiast zijn ontvangen

Vaker besteld

Prima contact en advies, en levering conform afspraken

Geweldige service, snelle levering

Met spoed had ik 100 stuks bedrukte waterflessen nodig, en dankzij de goede ondersteuning van Ilona is het gelukt en binnen enkele dagen en keurig op tijd geleverd.

Uitstekende kwaliteit en hele fijne service

We hebben meerdere producten bij Relatiegeschenken.nl besteld, die allemaal even mooi en zorgvuldig vormgegeven waren. Ook de service was vriendelijk, zorgvuldig en accuraat. Niets dan lof.

Hele makkelijke website en hele snelle levering.

Zoals altijd als ik iets bestel krijg ik heel snel een proefdruk en de levertijd is heel snel. Ook de kwaliteit van de producten zijn goed.

goede snelle service

goede ervaring met relatiegeschenken.nl Je wordt goed en snel geholpen

Zo kan het dus ook!

Vanaf het eerste contact tot aan het ontvangen van de bestelde zaken liep het gesmeerd! Netjes contact, snelle reactie, meedenken...kortom zo kan het dus ook als je zakelijk iets voor je medewerkers wil doen.

Goed geholpen als alles goed gaat met koerier snelle levering

Steeds vriendelijk en behulpzaam, goede opvolging

Zeer klantvriendelijk!

Fijne samenwerking

Voor de tweede keer een bestelling geplaatst. Ook dit keer weer erg tevreden. Goed meegedacht door de medewerker en keurig op tijd geleverd. Altijd prima bereikbaar en een snelle reactie op vragen per mail. Prime service en de artikelen zijn van goede kwaliteit.

Prima geregeld

Eerste opdracht gegeven en naar tevredenheid uit gevoerd Ben startende ondernemer

Gezellige pen!

Een leuke gezellige pen, het logo leek via de mail groter maar is toch klein op de pen, maar volgende keer beter..

Helemaal prima, goed en snel geleverd

We bestelden last minute maar dat kwam helemaal goed.

Snelle levering en goede klantenservice

Origineel gewenste kleur ontwerp was niet meer beschikbaar, maar door de vriendelijke klantenservice werd behulpzaam meegedacht over andere mogelijkheden.

Hele goede service. Heel behulpzaam, hele snelle reacties, rondom top!

19 Pompmolenlaan B

Woerden 3447 GK