Pluspunten
Denken echt mee over het te realiseren product. Hebben me meerdere malen van advies voorzien. Al was het dan een kleine bestelling.
VerbeterpuntenGa vooral zo door
Pluspunten
Goed bereikbaar, adequaat beantwoording van vragen
VerbeterpuntenIets duidelijker levertijd vermelden op de website, zeker als die tijdens bestelling wijzigt.
Pluspunten
snelheid, communicatie en kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel persoonlijk contact, beloofde levertijd nagekomen, goede prijs/kwaliteit
Verbeterpuntenmoest vooraf betalen, heb ik persoonlijk liever zo min mogelijk.
Pluspunten
Leuke pleisterboxjes besteld als kadootje rond Dierendag. Prima geholpen aan telefoon en per e-mail, sample snel ontvangen : gewoon goed.
Beste Klant, naar aanleiding van uw Kiyoh beoordeling heb ik de levertijd even nagekeken. Alle def. opzetjes zijn akkoord gegeven op 19-09. De sleutelhangers zijn 22-9 geleverd en de fietsbellen zijn 28-9 geleverd. Levertijd voor bedrukte artikelen is 5 a 10 werkdagen na akkoord order en def. opzet. Het is binnen deze termijn geleverd voor zover ik kan zien. Mocht dat toch anders zijn horen we dit graag. 0348-711 111 of [email protected]
Pluspunten
Vlotte afhandeling van de vraag. 1 aanspreekpunt is erg fijn. Verzoeken om info werden direct afgehandeld.
Pluspunten
supersnelle levering, prima communicatie. super
Pluspunten
Duidelijke terugkoppeling, en correcte afwikkeling
Pluspunten
Prettig telefonisch contact, snelle handelingen mbt orderbevestiginig en drukproef.
Pluspunten
Prima geïnformeerd over hoe het uiteindelijke resultaat zou zijn.
VerbeterpuntenSneller leveren? Al was dat voor ons niet aan de orde.
Pluspunten
Wij hadden de artikelen sneller nodig dan de aangegeven levertijd. Gelijk werd alles in werking gezet om dit te halen en dit is ook gelukt door goede communicatie.
Pluspunten
Goed product, snelle levering, prettig contact
VerbeterpuntenWij kozen voor de anti skimkaarthouder soft. De kleur weergeven op de site komt niet overeen met de werkelijke kleur. De sitekleur vonden wij niet mooi, het was een gok en hoop dat het anders zou uitvallen. Dit was gelukkig het geval! Dus dat is helemaal goed, maar werkelijkheid-site is verschillend. Ik kan enkel spreken over de kleur /grijszilver, want deze hebben wij ontvangen.
Pluspunten
Zeer snelle reactie en service Denkt met de klant mee voor alternatieven Transparante communicatie
Pluspunten
Informatief en een snelle levering van de bestelde artikelen.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Pluspunten
Goede communicatie en snelle levering.
VerbeterpuntenGrafering op de sleutelhanger is slechter leesbaar dan verwacht. Medewerker vond dit zelf nog wel goed leesbaar.
Pluspunten
geen nadere aanvullingen op beoordelingen nodig
19 Pompmolenlaan B
Woerden 3447 GK