Makkelijk bestellen en snel geleverd

Goede informatie op de website.

zeer tevreden

Goede service en antwoord op mijn vragen. Kan menig bedtijf een voorbeeld aan nemen. Ben zeer tevreden en aparaat werkt uitstekend.

Perfect service

Goede dienstverlennig, zullen we vaker aanspreken. Bedankt

Uitstekende service.

HoukemaTools reageert snel op gestelde vragen en komt belofte van snel leveren na. Prima service.

Juiste en snelle afwikkeling van de order

perfect

Goed materiaal.

Snelle levering.

Supersnel en correct geleverd

Eerste keer super

Snel en goed

Goede prijs kwaliteit verhouding

Alles in orde

Het gereedschap werkt heel goed

Heel gemakkelijk om de graskanten vlug en prefect af te snijden, Juist oppassen bij het kuisen, dat je met je vingers niet tegen het einde van de veer hapert

Top bedrijf

Snelle levering duidelijke communicatie

Volgens afspraak geleverd en artikelen Ok

Slang had wat kuren. Na foto’s te hebben gestuurd, werdt zonder enige discussie een nieuwe gestuurd. En dat alles binnen enkele dagen. Goede service!

Goed verpakt en snel geleverd.

Machine werd snel geleverd werden goed op de hoogte gehouden. Machine werd keurig afgeleverd

Goede Service , betrouwbaar

De hele procedure van bestelling tot levering perfect verlopen .

Ik zocht, ik vond en ik kocht.

Ik was op zoek naar euro luchtkoppelingen met tule om mijn perslucht slang te kunnen repareren en bij Hoekema Tools vond ik deze gelijk! en dan ook nog eens per onderdeel los te verkrijgen en tegen een mooi bedrag en de juiste maat. Het is de moeite waard om eens bij Houkema Tools te kijken als je iets zoekt. De bestelling geplaats, betaald en de volgende dag met de brievenbus post in huis. keurig en betrouwbare webwinkel.

Zeer vlotte professionele afhandeling

Professionele vlotte afhandeling. Heb tijdens de bestelling gebruik gemaakt van de “ actie “ met een gratis starter kit. Was nodeloos moeizaam. Moet je weer een code invoeren …. Mij bekruipt het idee dat je hoopt dat menig klant de code niet ziet en alsnog het volle pond betaald. Doe niet zo flauw, of een gelikte automatische lopende actie of geen actie

snelle levering, scherpe prijs.

nvt

Geen minpunten gevonden.

Makkelijk bestelprocess, goeie website en goeie communicatie. Snel geleverd.

duidelijke site, snelle levering, mooi product.

zie boven

Duidelijke website met goede artikelen voor schappelijke prijzen en snelle levering.

Service was goed

Snel geleverd super blij mee

Supersnel geleverd!

40 Nieuw Amsterdamsestraat