Prima service, snelle levering

Het product werd de volgende dag keurig geleverd. Het voldeed aan de omschrijving en is makkelijk in gebruik.

Zeer goede dienstverlening

Zelfs met het antwoord op mijn mailtje merkte ik dat er zeer ervaren medewerkers werkzaam zijn. Kon snel juiste onderdelen bestellen die ook weer speedy werden geleverd. TOPFIRMA

Top geregeld

Binnen dag geleverd via Postnl

Goed geinformeerd

Netjes en snel geleverd

Ziet er goed uit.

Zoals verwacht.

Snel en nauwkeurig

Website is overzichtelijk, leuke aanbiedingen en de bestellingen worden snel afgehandeld

Zeer betrouwbaar en zeer snel geleverd!

Zeer goede kwaliteit van de machine tegen een goede prijs.Ook zeer snel geleverd. Gewoonweg een topbedrijf!

Pergect

Bestelling gedaan volgende dag al in huis voor een mooie prijs.

Zeer positieve ervaring bij mijn eerste aankoop bij Houkema Tools.

Alhoewel er bij de levering van het toestel een onderdeel ontbrak geef ik toch een 10 voor de snelle en accurate manier waarop de klantendienst het probleem heeft aangepakt en opgelost.

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering zelfs rond Pasen. Product intakt en goed geprijsd. Ik zal zeker een volgende keer voor ander gereedschap weer hier kijen

Snel en goed.

Mijn bestelling werd snel geleverd. Producten voor een goede prijs. En de producten werden mooi compact verzonden!

Scherpe prijs en snelle levering

Over de service van Houkema kan ik niks zeggen, die heb ik (nog) niet aan hoeven spreken. De prijs van de Stanley Tacker was zeer scherp en de levering snel en zeer goed verpakt. Ik ga deze site onthouden.

S avonds besteld andre dag geleverd top

Kon niet beter, perfect.

Alles verlopen zoals verwacht, top.

Snel en accuraat

Vandaag besteld volgende dag in huis

Snel en correct geleverd

Goed product snel geleverd

Prefect geregeld.

Woensdagavond 20u besteld vanuit België…donderdag 10u geleverd!!!!

Prima en vlotte service

Ik heb een einhell accu strimmer De plastic mesjes vliegen er spontaan uit elke strimbeurt verspeel ik er wel 5 tot 7 Ik kan ze niet extra vastzetten Is hier een oplossing voor? Met vr gr O.de Vries Talma Bunderpoort 7 9693CJ BAD Nieuweschans

heel goed

vrijdag besteld en zaterdag geleverd. Prima service

Mooi product mooie prijs

Zijn priy

prima, vandaag besteld morgen thuis

super snelle afhandeling, goed bezig. Tevreden klant. vr. gr. Herman

Snelle levering en kwaliteit zoals omschreven.

Goed en snel.

Snelle levering en goed betaalbaar

Zaagtafel donderdag besteld en vrijdag al geleverd, geweldig !

Makkelijk te vinden website, en supersnelle levering. Zeker een aanrader

40 Nieuw Amsterdamsestraat

Emmen 7814 VA