Mooi op tojd geleverd,

Na 2 dagen is de bladblazer geleverd

Prima !!!!!

Alles ging heel snel s,morgens besteld en de volgende dag geleverd wat echt niet overal meer is.Na een telleurstellende ervaring met een ander bedrijf was dit supersnel geleverd.

Goede prijs-prestatie maar veel te veel E-mails

Heb mij niet aangemeld voor acties en reclamemails maar krijg ze toch ! Wilt u mij uitschrijven? De volgende reclame zet ik in de spambox

Lekker snel en goed verpakt

Prima, snelle 2

Zeer snelle bezorging

Het bestelde was goed verpakt en netjes afgeleverd.

Geweldige service

Mooi product

Goeie website en snel geleverd

Xxxxxxx

Netjes behandeling telefonisch

Fijn telefonisch te woord staan. Nette en snelle levering.

snel en correcte levering

Prima product tegen een redelijke rijs

Zeer goeie kwaliteit top bedankt

Werkt zeer goed

Prima levering

Goede kwaliteit

Zeer goed perfect

besteld via Conrad ,snelle en correcte levering.

snel het juiste product geleverd

Helaas in een veel te grote doos zodat de plastic maatbekertjes gebroken zijn.

Complete snelle levering.

Gewoon alles goed.

Goed hoor

Snel

Profesioneel

Een snelle en profesioneel antwoord op mijn vraag. Nadien product besteld en heel tevreden van het resultaat. Producten (want heb er meerdere) zijn van top kwaliteit en de service is super.

Top geregeld

Top geregeld zo moet het

Goed geprijsd, vlot verzonden

Houden zich aan de aangegeven levertijden.

Voor 2100 bestellen de volgende dag afgeleverd. Mijn bestellen was rond 20:55 en de volgende dag idd bezorgd. Duidelijke mails.

Man van zijn woord

Inverter aggregaat 2000-2 op de site gevonden en met een afspraak besteld. Volgende dag werd de nieuwe aggregaat keurig netjes gratis thuis afgeleverd.

Zeer snelle levering

Fijne winkel

Blij met de zaagtafel

Het blijft een dingetje, de gebruiksaanwijzing. Kan Houkema niets aan doen, maar ik blijf het onhandig vinden om van pagina tig na 4 talen weer terug te moeten kijken op de tekeningen, van pagina 1 en 2. De machine zaagt mooi haaks, stofzuigerslang is nog een dingetje wat die past niet. Ook Houkema niet te verwijten. In elkaar zetten van de tafel is in een ogenblik gebeurt en kan niet anders dan goed gaan. Stroomkabel is wat aan de korte kant, maar ach zo blijft er altijd wel wat te zeuren ;-) Mooie zaagsnede zonder allerlei splinters, dus ja dat is wel wat je verwacht van een zaagmachine en dat doet hij dan ook! Zeker een aanrader. Ohh ja, super snel verstuurd en ontvangen binnen 24 uur.

40 Nieuw Amsterdamsestraat

Emmen 7814 VA