De omdoos was niet goed dichtgetaped

Hier vooir de 1e keer meerdere artikelen besteld. Dus was een omdoos nodig voor de verzending. Deze omdoos was in de lengterichting niet goed dichtgeplakt met het brede tape. Werd pas gezien toen de bezorger al weer weg was. Gelukkig zaten de bestelde artikelen nog allemaal in de doos. Voortaan beetje zorgvuldiger verpakken svp.

Goede prijs en snelle levering

Ik heb het artikel niet goedkoper op een Nederlandse website kunnen vinden. Reeds de volgende dag gratis thuis bezorgd.

Good shop, I recommend

top service!

De levering was snel maar ik had toch een vraag. Dezelfde dag nog een reactie en een oplossing: top !

Perfect !

Correcte prijs en snelle levering !

tijdig en correct

Mooi aanbod van producten

Gevraagde product was uitverkocht. Goed geïnformeerd over een alternatief. Gelijk besteld en volgende dag in huis naar volle tevredenheid.

Goedkoop

super

vrijdag deze sloophamer besteld en hij werd zaterdag al geleverd door post nl .super gedaan Houkema en post nl . heb deze sloophamer maandag gebruikt om een dikke betonvloer te slopen daar gaat hij moeiteloos door heen .kortom dik tevreden

Heel correct afgeleverd

Geleverd zoals voorgesteld

Service is top

Eerlijke aankoop

Prijs/kwaliteit zeer goed Snelle levering Perfecte vriendelijkheid van begin t/m de aflevering Aan te bevelen webshop Met dank, Alain

Verwachte verzendingsmail s'avonds niet gekregen, volgende dag slechte reviews gelezen en begon te twijfelen over deze aankoop. In de loop van de morgen toch een mail over de verzending en later op de avond werd het artikel geleverd, dus wel zoals beloofd gelijk de volgende dag.

Vriendelijk

snel geleverd

prima gedaan

Vlot, vlotter, vlotst

De titel zegt alles.

Snel en goede communicatie

Prima website met een goede follow up. Concurrerende prijs.

Super service én een klantenservice die vrijwel alles weet over hun producten!

Gewoon goed

Correct en snel

Correct en snel.

Atijd goed

Al jaren klant bij houkema nog nooit meegemaakt dat er iets niet goed ging. 1 keer een garantie geval gehad, per direct een nieuwe. Als ik iets nodig heb kijk ik eerst bij Houkema. Perfect!

Besteld en de volgende dag bezorgd. Top!

Besteld en de volgende dag bezorgd. Top!

service prima

service prima. heb gemaild en inderdaad binnen plus minus 1.5 uur bericht dat ik het op kon halen in emmen. wat ik minder vindt is dat het moeilijk te vinden is. er staan bij het gebouw totaal geen herkeningspunten of bordjes. ben wel een poosje aan het zoeken geweest. tot ik maar naar binnen ben gelopen om te vragen. binnen bij de entree ook geen bord of iets. vrg hans vlig

Lijkt eenvoudiger dan het is

Supersnelle levering. Het in elkaar zetten van de zaagbok was lastiger dan gedacht. De instructie is summier. Pas als het gelukt is om de laatste schroef erin te krijgen en vast te zetten het gevoel o zouden ze dit bedoeld hebben.

Goede en snelle levering!

dit was de eerste keer dat ik een product bestelde bij Houkema Tools, ben erg tevreden over de ruime keuze en de snelle levering van het product dat ik bestelde.

40 Nieuw Amsterdamsestraat

Emmen 7814 VA