Snelle levering goed product prima

Snelle service en zeer degelijk materiaal.

Wij zijn zeer tevreden over de snelle levering en vooral ook omdat de producten die we besteld hebben van stevig en degelijk materiaal zijn.

Netjes snel geleverd

Prima geleverd.

Dit is de eerstekeer dat ik iets heb besteld bij jullie maar wat een service donderdag besteld en vrijdag al geleverd geweldig alleen een minpuntje de leverings kosten zijn aan de hoge kant .Maar verder heel te vreden dank jullie wel

Goede snelle service

Goed en snel

Goede prijs en snelle levering!!

Goede prijs en snelle levering Vandaag besteld en morgen in huis!

Keurig verzorgd en uitstekende service

Grote sortering en goed verzorgde pakketten. Daar niet alles op voorraad was, is mijn bestelling in eerste instantie geannuleerd en geld was binnen 2 dagen teruggestort. En dat is een zeer goede service. Mijn tweede bestelling was de volgende werkdag al binnen. Zeer snel en top.

Bestelling super snel geregeld

Avonds besteld en de volgende dag voor 12.00 uur had ik het al.alleen jammer dat ik geen melding kreeg wanneer dat mijn pakket de volgende dag bezorgt werd,

Vandaag besteld morgen in huis

heel mooie website en goede prijzen

invalzaag via bolcom besteld maar geleiderail op de website bij houkema besteld dag later samen geleverd top !

Ik heb het gereedschap snel en gemakkelijk gevonden op de site. En wat ook geweldig was; De vlotte een complete levering.

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering!

correcte snelle levering

besteld en binnen een dag correct geleverd

In een woord : prima

Snelle levering - werktuig conform aan de beschrijving.

Snel en goedkoop geleverd

De bestelde straalkachel was aanmerkelijk goedkoper dan in een andere webshop. De bestelling werd binnen 2 dagen keurig geleverd en voldoet geheel aan de verwachting.

Mooie prijzen mooie producten en snelle levering

Prima, goed bereikbaar, snelle vriendelijke respons

Alles naar wens. Levertijd konden ze niet helemaal nakomen....tja, maar hiervoor ben je dan ook weer afhankelijk van derden

Zeer matig!

Levering niet kompleet geleverd, zou volgens de site een dag later bezorgd worden maar nu 4 dagen later nog niet ontvangen. Contact gehad en dit was zeker niet aangenaam! Meisje kon alleen sorry zeggen voor de rest niets, had briefje voor d’r liggen denk ik wat ze moest zeggen op bepaalde vragen. Dus eigenlijk gewoon waardeloos wan had wat ik besteld had nodig!

Een correcte aflevering van het product

Slecht te vinden

Stond slecht , niet aangegeven. Voor s'avonds bijna niet te vinden. Zelfs geen borden of bali medewerker. Nu geen aanrader voor s'avonds iets op te halen

geweldig.

mooie prijs, snelle levering.

Binnen 2 dagen mijn bestelling in huis. Helema top!

super

blij

In één keer het juiste product

Één mailtje met een vraag over een klauwplaat, werd keurig beantwoord, waardoor ik meteen de goede had voor een scherpe prijs. Aanrader dus.

Goede en snelle levering, fantastisch .

Als hierboven

40 Nieuw Amsterdamsestraat