snel geleverd maar

Snel geleverd maar in de product doos die ook nog te openen en eventueel leeg te halen was Ook vraag ik me af als ik het artikel retour zou hebben gestuurd in een beschadigde doos of ik mijn geld gewoon terug gekregen had. Wel 6 mailtjes gekregen in het bestelproces, een beetje veel!

super snel en helemaal correct

top

Snel en correct

Gemaakte afspraken keurig nagekomen

Superrrrr

Goed en snel geleverd.

Vlotte partner om mee te werken!

Duidelijke website, snelle reactietijden en vlotte communicatie met Houkema, waarvoor dank!

Toegankelijke site, vlotte levering.

Opmerking over registratie bij Stanley. Daar werd alleen Houkema Tools herkend in Weiteveen; aangenomen dat dat hetzelfde is.

top

snel en correcte afhandeling

Na de bestelling besteld te hebben, Héél snel verzonden en de volgende dag al geleverd. Toppie, wat een service Bedrijf is zeker aan te raden.

Ik heb een compressor van Einhell bestelt op zaterdag 13-08-2022 en deze was netjes op dinsdag 16-08-2022 bezorgd. Ben van het hele traject netjes op de hoogte gehouden. Zal indien dat nodig hier vaker bestellen.

Bestelling en levering was goed geregeld.

vlotte levering en juiste artikel

vlotte levering, en juiste levering van het artikel

Super snelle levering!

Niks op aan te merken. Super snel geleverd!

Goede en snelle service......echter was het afhaallocatie slecht aangegeven

Zoals het hoort

Netjes verpakt en snel geleverd. Ik kom zeker terug.

Snelle en correcte levering

Bestelde artikelen snel en correct geleverd

Alles mooi op tijd geleverd

Snelle levering, volgende dag in huis zoals aangegeven.

Klant vriendelijk en verstand van de producten

Goeden adviezen en snelle levering Nemen de tijd voor je en leggen alles duidelijk uit

Bestelling gedaan, asap feedback en vriendelijk reactie. Dit maakt het verschil!

Snelle levering Goede prijs kwaliteit verhouding. Uit eerdere ervaring met dit bedrijf weet ik dat deSERVICE goed is.

Namiddag besteld en volgende dag reeds geleverd. TOP !

Prima zaak

Goedkope en service gerichte zaak

Goede pomp en erg snelle levering.

Na telefonisch advies de juiste pomp besteld. De pomp functioneert naar verwachting.

40 Nieuw Amsterdamsestraat

Emmen 7814 VA