Goede website, snelle bezorging.

Goede keuzemogelijkheden, snelle service

Snelle levering en goede kwaliteit

Uitstekende informatie op website vergemakkelijkte het keuzeproces. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding product.

Hele goede service

Aanrader voor iedereen die online gereedschap koopt

Netjes geholpen

Ik ben keurig te woord gestaan maar ik vind het jammer dat je achter af dan zo'n lijst moet invullen. Als ik niet tevreden ben dan laat ik dat wel merken

Moest wel paar keer bellen omdat de handleiding van de Gude vlakzuiger zo slecht is, maar werd met geduld geholpen. Het apparaat is prima. Handig, die verschillende standen van de vlotter. Mochten jullie een tekst voor de handleiding willen, dan kan ik die misschien voor jullie schrijven.

Goed, snel, mooie prijs

Elektrische boomzaag nodig. Goed geslaagd tegen een scherpe prijs. Wat minder is de bezorging in orginele verpakking.Doos stond tegen de gevel en was erg aantrekkelijk om mee te nemen.

super snelle levering

interessante aanbieding van de picobello terrasreiniger in combinatie met een accu en oplader gratis er bij

makkelijk bestellen en netjes en snel geleverd

ik had een machine besteld, deze werd keurig en snel geleverd

Vlot en probleemloos

Op een avond besteld en 2 dagen later netjes voor de deur geleverd. Top! Doe zo verder. Een tevreden klant.

zeer snelle levering. woensdag rond 20.00 uur besteld. donderdag om =/- 9.30 uur geleverd. heb de hout versnipperaar nog niet gebruikt. komt deze week misschien.

Snelle afhandeling

Goede schuurband machine en snel in huis.

supersnelle service, prima pomp, minpunt: slangaansluiting

De vlakzuigpomp werkt uitstekend en pompt het water tot bijna een droge bodem. Het enige minpuntje is, vind ik als leek, dat de slang een aansluiting heeft met een klem. De eerste keer is deze er dan ook afgeschoten, doordat de slang nog 'dicht' zat en de druk te hoog was om het water door de slang weg te pompen en hadden we een flink fontein effect. Wanneer de slang al vooraf, professioneel, zou zijn vastgemaakt aan het koppelstuk, zou hij sowieso beter vastzitten en zou ik 5 sterren geven.

Telefonisch vriendelijk en snel geholpen, supersnelle levering

Correct en snel

's Avonds besteld, de volgende dag geleverd, ook al was het zaterdag en in België.

Verrast snelle correcte levering, zelfs op zaterdag

Het product voldoet aan mijn wensen

Makkelijker kan het niet.

Vrijdag pomp besteld op duidelijke webshop en zaterdag bezorgd. Compleet en volgens omschrijving. Prima!

Chauffeur heeft my gebeld omdat niet thuis was , toppie

Goede duidelijke website, snelle levering.

Snelle levering en een concurrerende prijs, top.

Snelle levering en een concurrerende prijs, top.

Snel geleverd.

Gewoon geleverd zoals op de website staat. Kastdragertjes zijn prima.

prima service

prima service goede prijzen

De vlakwaterpomp was beschadigd

Wij hebben de vlakwaterpomp met gebroken handvat ontvangen. Hierover heb ik al een e-mail met foto's gestuurd.

Uitmuntend

Kwaliteit voor een redelijke prijs

Snel

Vlotte bedie ing

Mooie machine en super snel geleverd top

40 Nieuw Amsterdamsestraat

Emmen 7814 VA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire