zeer snelle levering

toestel voldoet aan al mijn verwachting en zelf meer

Mooi product en snel geleverd.

All een de doos was erg beschadigd.

De stalen voegborstel eindelijk gevonden.

De stalen voegborstel kon ik voor mijn voegborstelmachine nergens krijgen.. Ik kwam via Google op hun site terecht. De levering was voor spoedig.

Jammer dat je voor de startkit de actie code in moet voeren, en daardoor er niet bij zat. Levering top

binnen 1 dag werd bestelling geleverd! Top!

Gewoon goed!

Mijn bestelling nog nooit zo snel thuis bezorgd. Houkema komt zijn belofte om snel te leveren waar.

enigzinds teleurgestald

De kreet voor xx vandaag besteld - morgen in huis werdt (waarschijnlijk door de gekozen gebrekkige verzender) niet gehaald, waardoor de ontvanger een extra vrije dag moest nemen. De bij de GADH 254 meegeleverde moeren zijn van de z.g. imperial maat, waardoor het europeese milimeter gereedschap net niet helemaal past.

Dik tevreden

Klasse

De keuze is reuze. Snelle levering zoals vermeld staat. Fijn bedrijf.

's avonds besteld en volgende ochtend geleverd

Zeer snelle service wat levering betreft. Andere aspecten zoals dienst na verkoop kan ik niet beoordelen...

Snelle levering en prima gereedschap

Grasmaaier besteld.

Op de website gevonden wat ik zocht, te weten een Hyundai grasmaaier. De maaier besteld en die is compleet en netjes binnen 2 dagen geleverd. Intussen de maaier naar volle tevredenheid gebruikt.

Prima service, een aanrader

Heel erg tevreden over de geleverde machine,ook telefonisch prima service. Netjes geleverd zeker een aanrader.

Zeer snel geleverd en als verwacht

Minpuntje. De "handmoeren" voor de montage van de steunpoten na een dag vervangen voor gewone moeren want die draaiden snel door en niet van de verwachtte kwaliteit. Verder alles oke tot zover!!!

De doos was open

Tot mijn verbazing was de doos open

Perfecte dienstverlening

Nadat eerste bestelling “verloren” is gegaan bij PostNL heeft Houkema dit probleemloos opgelost door een nieuwe zending te laten bezorgen waarvoor mijn oprechte dank. Ondanks de bezorger van POSTNL dit pakket over omheining heeft gegooid, heb ik reeds al kunnen gebruiken en werkt perfect Dus Houkematools is een aanrader

Telefonisch bereikbaar. Prima informatie. Super snelle verzending. Scherpe prijs. Kortom: Top!

Top service.

Een bosmaaier gekocht. Na een tijdje was er een defect en deze werd onmiddellijk vervangen door een nieuw apparaat. Dergelijke leveranciers kom je niet vlug meer tegen.

betrouwbaar/ snelle levering

het bestelde snel geleverd, en goede kwaliteit.

Zeer goede ervaring.

De bestelling is zeer goed verlopen. Heel vlot geleverd . V.gr Langebeeke.

goede verwerking en snelle levering

ik ben tevreden over jullie

super goed

mijn bestelling correct afgehandeld en verstuurd

Snel en goede prijs

Tevreden Met de zaagslijpmachine. Goed spul

40 Nieuw Amsterdamsestraat

Emmen 7814 VA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire