Service was goed

Snel geleverd super blij mee

Supersnel geleverd!

alles ok

alles ok

Prima koop

Snelle service op 3 dagen pakje ontvangen. Goed verpakt. Dank uw

Ik ben zeer tevreden

Snelle levering ,goed op de hoogte gehouden top!!!

Nooit problemen gehad.

Wat je bestelt krijg je.

Snelle levering van mooi aanbod

Een 18V body van Einhell hier besteld, gratis en starterkit erbij. Snelle levering eerstvolgende werkdag, prima zoals ik het graag zie.

Service prima

Snelle levering prima email contact.

Prijs kwaliteit goed, after sale service onvoldoende

Einhell TS 230/1 haakse slijper standaard gekocht. Standaard ziet er stevig uit en lijkt robuust genoeg voor mijn haakse slijper diameter 230. Echter montage lukte niet omdat de bevestigingsbouten M12 zijn maar mijn haakse slijper heeft opname M14. Gebeld met service en werd netjes te woord gestaan. Ik vroeg voor M14 bouten zodat ik dit zelf kon oplossen, maar helaas konden ze mij niet helpen en ben ik genoodzaakt deze bouten elders te kopen. Vandaar de onvoldoende voor service.

100 % tevreden!

De dag nadat ik bestelde werd mijn bestelling geleverd! Alles was perfect in orde! Jullie zijn een top-bedrijf! Een echte aanrader!

Snelle en correcte levering

Duidelijke website, correcte prijzen, snelle afhandeling en verzending

Na problemen met een levering is er snel en adequaat opgetreden. Goede service en een meedenkend bedrijf. Zeker een blijver.

Uitstekend verpakte verfblikken

Zoals je het wil ontvangen

Supersnelle levering met perfecte prijs

Mooie collectie en duidelijke website

snelle en goede bezorging

Proiduct nog niet gebruikt.

Geheel volgens afspraak

Niet veel ervaring met online shoppen,maar Houkema tools is correct en veilig

zoals het hoort

Telefoon wordt snel beantwoord door een mens en vragen over bestelling werden correct behandeld.

Moet me nog gaan gebruiken maar ziet erbproffesioneel uit. Ook makkelijk hanteerbaar qua formaat

fijne ervaring

mijn aangekochte waren werden geleverd zoals voorzien toestel werkt goed

Super service

Goed geïnformeerd en alle beloftes nagekomen

Zeer positief

Product was ergens blijven hangen bij post nl denk ik kwam later aan dan verwacht.

Mooie producten alleen het duurde wat langer dan verwacht tot hij geleverd werd maar dat heeft ook aan post nl kunnen liggen.

goede en snelle levering

grote keuze in diverse gereedschappen en niet zo duur en de volgende dag geleverd kortom mooi bedrijf

40 Nieuw Amsterdamsestraat

Emmen 7814 VA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire